Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В продовженні теми Revolut :

Спробував зареєструватись із іншого тел.номера. Прийшло повідомлення що "ви вже зареєстровані" в смс чітко вказаний ip адреса,хоча не зовсім  правильно вказане місто,тобто відслідковують розташування по геолокації чи ір-адресі і банять при реєстрації (коли вказується європейська країна перебування).

Висновок:із Revolut-om "таки,да" - завершено для потенційних користувачів із України.

Опубліковано
11 часов назад, Alex_Retailer сказал:

30000 тысяч в месяц без учета комиссии ( обычно это 1% виза или 2% мастеркард ) 

Приват теперь и за визу 2% берет

Опубліковано
Тільки що, Yevgenii сказав:

говорят, там еще комиссия 10% может прилететь)

наразі заблоковано по 32.хх-33.хх (комісію переказу не віднімав)

Опубліковано
20 минут назад, Arbitr сказал:

В продовженні теми Revolut :

Спробував зареєструватись із іншого тел.номера. Прийшло повідомлення що "ви вже зареєстровані" в смс чітко вказаний ip адреса,хоча не зовсім  правильно вказане місто,тобто відслідковують розташування по геолокації чи ір-адресі і банять при реєстрації (коли вказується європейська країна перебування).

Висновок:із Revolut-om "таки,да" - завершено для потенційних користувачів із України.

попробуйте впн

Опубліковано
12 часов назад, Alex_Retailer сказал:

Подтверждаю данную информацию. Приват стал записывать не только карту отправителя и физ.лицо которое отправляет деньги ( ограничение 30к в месяц ), но и карту получателя тоже 30к в месяц, т.е. нужна уже другая карта для приема денег за рубежом (другая карта револют) 
30000 тысяч в месяц без учета комиссии ( обычно это 1% виза или 2% мастеркард ) 

Лично проверено: в 30000 входит комиссия. Делал тест одним платежом. Пускает только, если ВСЕГО (с комиссией) 30к. 

И да, на VISA уже тоже сделали 2% комиссии, хотя на сайте не поменяли еще.

Опубліковано

Інша людина,яка взагалі не робила переказів за кордон,зі свого ПБ пробувала відправляти на мій револют,синю карту. Прийшло повідомлення від ПБ "ліміт на надсилання 25 переказів за кордон до 1.06. вичерпано". Я нарахував 10 на мій револют. Навіть якщо рахувати вхідні і вихідні , всеодно 25 не виходить. Ну в них своя арифметика. Побачимо,що буде з 1.06🙂

Опубліковано
2 хвилини тому, володимир сказав:

Інша людина,яка взагалі не робила переказів за кордон,зі свого ПБ пробувала відправляти на мій револют,синю карту. Прийшло повідомлення від ПБ "ліміт на надсилання 25 переказів за кордон до 1.06. вичерпано". Я нарахував 10 на мій револют. Навіть якщо рахувати вхідні і вихідні , всеодно 25 не виходить. Ну в них своя арифметика. Побачимо,що буде з 1.06🙂

Також спробував людину яка не робила перекази, на синю написало обмеження на Revolut в 15 тис.грн, на онлайн написало 30 тис.грн. Так що якось так.

Опубліковано
4 минуты назад, Shansss сказал:

Також спробував людину яка не робила перекази, на синю написало обмеження на Revolut в 15 тис.грн, на онлайн написало 30 тис.грн. Так що якось так.

А можна скрины сообщений от Привата увидеть? 
Спасибо заранее.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...