Goradaff 41 Опубліковано: 27 червня, 2022 18 хвилин тому, Twin сказав: Нажаль вже так, ліміт не встиг використати, але може і добре, бо є повно випадків блоків з грошима на екаунті( не знаю на рахунок блоків, но зняти обмеження в 1000Є на рік мені не вдалося Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 27 червня, 2022 2 минуты назад, Goradaff сказал: не знаю на рахунок блоків, но зняти обмеження в 1000Є на рік мені не вдалося Їх зараз завалили такими запитами) і вони вирішили прирівняти курс до рево... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zion 59 Опубліковано: 27 червня, 2022 3 минуты назад, Twin сказал: Їх зараз завалили такими запитами) і вони вирішили прирівняти курс до рево... сейчас платежи на геном уже не проходят. так что либо финиш либо ждём чего то нового... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 27 червня, 2022 4 часа назад, mahatm сказал: Откуда инфа? Нет такого. там знак питання був взагалі-то 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валерий83 2 Опубліковано: 28 червня, 2022 Добрый день. Скажите карты Привата ( универсальная и для выплат) как то влияет на лимит перевода на Револют? Какая лучше? Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 28 червня, 2022 (змінено) 17 годин тому, AlexM сказав: Доброго всем! Подскажите вроде в этой теме была инфа по выводу средств с валютных карт USD/EUR, а что-то немогу найти... Вообще реально перекинуть? это же не покупка/обмен валюты, но тут боюсь подводный камень может еще быть в другом, сама карта Ощада... Попробовать пополнить счёт Revolut. У меня с долларовой карты пумб прошло. Или PayPal, они комиссии отменили до сентября Змінено 28 червня, 2022 користувачем sphinx Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 786 Опубліковано: 28 червня, 2022 3 часа назад, Валерий83 сказал: Добрый день. Скажите карты Привата ( универсальная и для выплат) как то влияет на лимит перевода на Револют? Какая лучше? Спасибо Без разницы. Если деньги надо еще внести, то лучше, конечно, с Универсальной: ее можно пополнить без комиссии. Если деньги уже на картах, то абсолютно все равно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MPA 5 Опубліковано: 28 червня, 2022 (змінено) Добрий день. Підкажіть, будь ласка, який зараз варіант оплатити $ контрагенту закордон з України? Змінено 28 червня, 2022 користувачем MPA Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 786 Опубліковано: 28 червня, 2022 40 минут назад, MPA сказал: Добрий день. Підкажіть, будь ласка, який зараз варіант оплатити $ контрагенту закордон з України? Смотря куда, смотря какая сумма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MPA 5 Опубліковано: 28 червня, 2022 16 минут назад, Mozart сказал: Смотря куда, смотря какая сумма. США, біля 3к Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах