Lares 77 Опубліковано: 16 вересня, 2022 40 минут назад, t.c. сказал: комісія геном 3%. Дехто й про 5% пише (можливо вони в сумі 2+3% рахують). Вивід - сепа. Тож ознайомтеся спочатку з тарифами В геномі немає комісії за поповнення їх картки прямим переказом з іншої картки. Я питав в підтримки, 3% стосується поповнення за допомогою їх сервіса (коли ви в геномі вибираєте поповнити, заповнюєте дані вашої картки і cvv, і зтягуєте з неї гроші). 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WishMaster123 0 Опубліковано: 16 вересня, 2022 20 хвилин тому, Андрійкоо сказав: 400к в эквиваленте лучше не превышать иначе могут запросить источник происхождения средств 400к (грн екв) це рахується сума надходжень валюти на рахунок? Чи всі операції поповнення всіх карт ( грн + валюта) за місяць? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YKY 1 Опубліковано: 16 вересня, 2022 як останнім часом справи зі зняттям валюти в приваті? є покращення? скільки приблизно треба чекати замовлення? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 16 вересня, 2022 16 хвилин тому, Lares сказав: В геномі немає комісії за поповнення їх картки прямим переказом з іншої картки. Я питав в підтримки, 3% стосується поповнення за допомогою їх сервіса (коли ви в геномі вибираєте поповнити, заповнюєте дані вашої картки і cvv, і зтягуєте з неї гроші). я для тесту в серпні кидав з еко на геном. На момент транзакціі курс був згідно сайту віза 1 Euro = 37.28896412 Ukranian Hryvnia 300грн (це без комісу еко) / 7.64Є = 39,27. Комісія в зарахуванні не вказана. Але і курс космос Але якщо глянути в квитанцію то там дещо ще є: Чи хтось знає що це в дужках за рейт? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
A.P.K-ts 24 Опубліковано: 16 вересня, 2022 1 час назад, WishMaster123 сказал: 400к (грн екв) це рахується сума надходжень валюти на рахунок? Чи всі операції поповнення всіх карт ( грн + валюта) за місяць? Считаются все пополнения карт. Грн + валюта 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WishMaster123 0 Опубліковано: 16 вересня, 2022 4 хвилини тому, Андрійкоо сказав: Считаются все пополнения карт. Грн + валюта А з якими проблемами можна зіткнутися якщо таки зацікавляться походженням грошей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kataleya 9 333 Опубліковано: 16 вересня, 2022 12 минут назад, Андрійкоо сказал: Считаются все пополнения карт. Грн + валюта На 400 т один банк или суммируют все банки ? Например , ты клиент нескольких банков? То как тогда - только по 1 банку лимит 400 т ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WishMaster123 0 Опубліковано: 16 вересня, 2022 16 хвилин тому, Андрійкоо сказав: Считаются все пополнения карт. Грн + валюта Тобто можна сміло розраховувати на ліміт 400к ? Бо раніше я старався не перевищувати 150к, вважав це червоною лінією. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolukj09 170 Опубліковано: 16 вересня, 2022 1 час назад, Lares сказал: В геномі немає комісії за поповнення їх картки прямим переказом з іншої картки. Я питав в підтримки, 3% стосується поповнення за допомогою їх сервіса (коли ви в геномі вибираєте поповнити, заповнюєте дані вашої картки і cvv, і зтягуєте з неї гроші). читайте їх тарифи: поповнення картки 3%, якщо поповнення гривнями ще +5%. Я поповнив був гривнями для перевірки, вийшло 41.2 за євро! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lares 77 Опубліковано: 16 вересня, 2022 (змінено) 22 минуты назад, tolukj09 сказал: читайте їх тарифи: поповнення картки 3%, якщо поповнення гривнями ще +5%. Я поповнив був гривнями для перевірки, вийшло 41.2 за євро! За поповнення гривнями там завжди була якась прихована комісія, закладена в курс конвертації. Якщо надсилати євро (приват, а-банк, власний рахунок), жодних комісій не буде. Але буде комісія, якщо в Genome нажати поповнити картку (Top-Up) і зписати гроші з картки, наприклад, вайсу чи революту. Скрытый текст Змінено 16 вересня, 2022 користувачем Lares 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах