AlexM 257 Опубліковано: 29 вересня, 2022 Знакомый - за 2 мес прошло до15к евро - деактивация, вроде никакие доки не запрашивали, просто заблочили акк может есть и в месяц ограничение, и за период суммарно ( за год например)? 6мес -20к 2мес-15к.. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
glory 325 Опубліковано: 29 вересня, 2022 У меня на революте прошло 20к евро и запросили источник средств, хорошо, что большая часть суммы была напрямую пополнением моего работодателя переводом Swift и только небольшая часть мое пополнение с привата. Подтвердили, работает дальше 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
misha1985 16 Опубліковано: 29 вересня, 2022 тоже после 20к запросили верификацию. Отправил и декларацию и выписку с фоп счета. 6 дней рассматривали и потом отключили без всяких вопросов и объяснений. Вот пытаюсь теперь новый открыть но что ни как сразу блокирует при открытии счета на других членов семьи( 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+володимир 730 Опубліковано: 29 вересня, 2022 Теж саме, після 20т запросили підтвердження. Відсилав декларацію ФОП і квитанції переказів через вестерн Юніон від членів родини. Пару днів мило спілкувалися в чаті, потім заблокували.😒 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 29 вересня, 2022 Ну і валите хлопці, скажу вам, я 15 добрати не можу 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+andyss_ua 18 Опубліковано: 29 вересня, 2022 Револют блокує після 20к валюти за місяць, 30днів, чи загалом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+володимир 730 Опубліковано: 29 вересня, 2022 Загалом. Але якщо темпи дуже високі,то можуть і раніше 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+andyss_ua 18 Опубліковано: 29 вересня, 2022 11 минут назад, володимир сказал: Загалом. Але якщо темпи дуже високі,то можуть і раніше зрозумів, дякую. Тупікова ситуація, тоді потрібно на родичів оформляти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Executioner 162 Опубліковано: 29 вересня, 2022 Добавился новый банк, как обычно, все нюансы переводов по ссылке в теме: https://kurs.com.ua/forums/topic/5255-vihod-iz-grivni-v-valjutu/?do=findComment&comment=886660 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексей Шаа 201 Опубліковано: 29 вересня, 2022 В глобус банкет проблем нет? Можно там депозит открывать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах