Shansss 107 Опубліковано: 21 квітня, 2022 Приват пропускає? 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bassman 2 Опубліковано: 21 квітня, 2022 лично у меня, после 18:00, пропустило платёж с моно на револют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 822 Опубліковано: 21 квітня, 2022 14 минут назад, Shansss сказал: Приват пропускає? Вы серьезно думаете, что ЭТО В ОТКРЫТОМ ДОСТУПЕ кто-то напишет? Народ, ну, включите соображаловку, плизззззз! Я написал, где перекрыли, чтобы время не тратили на Моно. И тут советую уже писать, где НЕ пропускает. По логике, если не озвучили где-то, то ЕЩЕ пропускает. Но это вопрос 1-2 дней. Т.к. процесс пошел. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 21 квітня, 2022 Все эти ограничения НБУ могут иметь обратный эффект. Панику и ажиотаж посеять ещё больше... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 822 Опубліковано: 21 квітня, 2022 2 минуты назад, sphinx сказал: Все эти ограничения НБУ могут иметь обратный эффект. Панику и ажиотаж посеять ещё больше... Я Вас умоляю Паника сейчас разве у тех, кто открыл 40 карт в разных банках на 20 дропов, еще 20 аккаунтов в Revolut - и рубит бабло без перерыва на обед и ужин Обычному нормальному человеку эта тема вообще глубоко фиолетова. Вот то, что такие вещи не надо обсуждать в открытом эфире... я все больше убеждаюсь. Ну, прям ... не успел один хороший человек (не я) в своем Телеграм-канале написать сегодня, мол, "народ, спокойно, Револют обрубать не будут", и тут на тебе... ответка от Моно прилетела в течение пары часов. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vova BM 63 Опубліковано: 21 квітня, 2022 Щойно попробував, моно поповнив револют без проблем. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergiy123 95 Опубліковано: 21 квітня, 2022 Не хіло так вивели 2,6 лярда,цього треба було очікувати.Доречі iboxи через які поповняють монобанк постійно не працюють через те що забиті грошима,інкасатори не вспівають забирати.В центрі біля супермаркета чотири Iboxu,я пару разів пробував через них поповняти.Якщо з чотирьох працює хоч один то там черга довжелезна,запитав ви ще довго,нащо мені відповіли мінімум пів години,ще 100000 поповнити треба,а він висне 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
adykevuch 900 Опубліковано: 21 квітня, 2022 5 минут назад, Vova BM сказал: Щойно попробував, моно поповнив револют без проблем. Скрін скиньте 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 822 Опубліковано: 21 квітня, 2022 Вот скрин с отказом: Давайте Ваш скрин с прошедшей операцией. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 822 Опубліковано: 21 квітня, 2022 4 минуты назад, Sergiy123 сказал: Не хіло так вивели 2,6 лярда,цього треба було очікувати.Доречі iboxи через які поповняють монобанк постійно не працюють через те що забиті грошима,інкасатори не вспівають забирати.В центрі біля супермаркета чотири Iboxu,я пару разів пробував через них поповняти.Якщо з чотирьох працює хоч один то там черга довжелезна,запитав ви ще довго,нащо мені відповіли мінімум пів години,ще 100000 поповнити треба,а він висне Это не "револютчики" пополняли. Вы где территориально находитесь? Подозреваю, что где-то на Западной, недалеко от границы. Это народ ездит, снимает за границей евро и доллары с наших карт... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах