BrazZzilec Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 17 минут назад, Sergiy123 сказал: Відкривайте одноразову,вона буде віза Так якщо вже одна є другу не дає відкрити. Можна відкрити тільки дебетову (з платною доставкою на адресу) або віртуальну дебетову (вона mastercard без можливості вибору) Цитата
8222222 Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 2 часа назад, BrazZzilec сказал: Так якщо вже одна є другу не дає відкрити. Можна відкрити тільки дебетову (з платною доставкою на адресу) або віртуальну дебетову (вона mastercard без можливості вибору) Так одну удалите и откройте другую 2 1 Цитата
Motorhead Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 15.05.2022 в 22:49, AndriiVN сказал: может кто-то ближе к теме налогов. Вот эти прокрутки валюты в грн и обратно, это ж доход получается? или вроде как просто сам себе переводишь и никакого дохода? Я в общем хочу узнать что может сказать налоговая, и при каких объёмах? Тоже интересует этот вопрос. На сколько мне известно регулярные зачисления валюты свифтом может быть расценено как предпринимательская деятельность и с этого нужно будет уплатить налоги. Цитата
antonioban Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 46 хвилин тому, Motorhead сказав: Тоже интересует этот вопрос. На сколько мне известно регулярные зачисления валюты свифтом может быть расценено как предпринимательская деятельность и с этого нужно будет уплатить налоги. расценено кем? Налоговой? Люди перебрасывают свои средства. С которых уже уплачены налоги. Банком? Он лишь посредник при выполнении операций. Другой вопрос это происхождение средств, если человек вносит миллионы и толком не может объяснить откуда деньги я бы на месте банка отказал в обслуживании. Такой себе миллионер изгой получился бы. Цитата
serhei Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 16.05.2022 в 01:32, wapweb сказал: Можливо комусь буде цікаво, як купити євро за 31.1 грн https://www.youtube.com/shorts/GhEWXQqp9TU А курси там десь можливо побачити? Цитата
Serg1976 Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 Підкажіть, будь ласка, яку адресу вказувати у revolut, якщо я знаходжусь в Україні? 2 Цитата
BrazZzilec Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 24 минуты назад, Serg1976 сказал: Підкажіть, будь ласка, яку адресу вказувати у revolut, якщо я знаходжусь в Україні? Одну з країн Європи. В Україні револют не працює. Цитата
Serg1976 Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 (змінено) 7 минут назад, BrazZzilec сказал: Одну з країн Європи. В Україні револют не працює. взагалі будь яку, вони не верифікують користувачів за адресою? Не працює в Україні формально, але користуватися рахунком можливо? Змінено 17 травня, 2022 користувачем Serg1976 Цитата
reedme Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 7 минут назад, BrazZzilec сказал: Одну з країн Європи. В Україні револют не працює. Яку країну краще вибрати для долара? Яку для євро? Цитата
BrazZzilec Опубліковано: 17 травня, 2022 Опубліковано: 17 травня, 2022 14 минут назад, Serg1976 сказал: взагалі будь яку, вони не верифікують користувачів за адресою? Не працює в Україні формально, але користуватися рахунком можливо? 16 страница форума 😉 1 1 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення