Qwertty Опубліковано: 18 травня, 2022 Опубліковано: 18 травня, 2022 Можно ли делать перевод на свой револют с карты приват другого человека? Револют не против? Цитата
Анджелина Опубліковано: 18 травня, 2022 Опубліковано: 18 травня, 2022 5 часов назад, BizON сказал: Не пропускает Приват на Revolut. У кого такое было? У меня тоже не пропускает приват платеж, но пишет что револют не принимает свыше лимита... Вроде как лимит на карте революта... 1 Цитата
+BizON Опубліковано: 18 травня, 2022 Опубліковано: 18 травня, 2022 И с других карт (родственников) приват не пропускает. Пишут: Превышен лимит на карту получателя в 30000 грн в месяц. Отправка возможна на другую карту получателя. похоже, что Revolut ввёл ограничения. Создал в Revolut ещё карту и тоже не пропускает. Цитата
Sergiy123 Опубліковано: 18 травня, 2022 Опубліковано: 18 травня, 2022 31 хвилину тому, BizON сказав: И с других карт (родственников) приват не пропускает. Пишут: Превышен лимит на карту получателя в 30000 грн в месяц. Отправка возможна на другую карту получателя. похоже, что Revolut ввёл ограничения. Создал в Revolut ещё карту и тоже не пропускает. Це що виходить ліміт 30000 грн на поповнення рахунку Револют в місяць?не думаю,що вони встановлювали б ліміт в гривнях,а скоріш в євро.Я вчора поповнив без проблем, сьогодні не було часу зняти і продати валюту.Тепер думаю чи варто якщо є обмеження 1 Цитата
aleksandr.0937728718@gmail Опубліковано: 18 травня, 2022 Опубліковано: 18 травня, 2022 В револют пишет: Для пополнения свыше 0€, подтверите свою личность.... Что делать? Цитата
Serg1976 Опубліковано: 18 травня, 2022 Опубліковано: 18 травня, 2022 (змінено) 10 часов назад, ANVI сказал: Да, я так и делал. Но украинские документы не проходят верификацию. Хотят или местные доки или документ беженца У мене пройшов біометричний закордонний паспорт, він судячи за все і мається на увазі під документом біженця. При скануванні документу трафарет точнісенько під нього зроблений. Але в мене після верифікації лиміт поповнення - 0 євро. Видалю мабуть акаунт, бо, на мою думку, якщо сервіс пов'язаний з грошима працює за принципом то хрін довгий, то сорочка коротка, він взагалі не заслуговує на довіру. Змінено 18 травня, 2022 користувачем Serg1976 Цитата
ANVI Опубліковано: 18 травня, 2022 Опубліковано: 18 травня, 2022 49 минут назад, Serg1976 сказал: У мене пройшов біометричний закордонний паспорт, він судячи за все і мається на увазі під документом біженця. При скануванні документу трафарет точнісенько під нього зроблений. Але в мене після верифікації лиміт поповнення - 0 євро. Видалю мабуть акаунт, бо, на мою думку, якщо сервіс пов'язаний з грошима працює за принципом то хрін довгий, то сорочка коротка, він взагалі не заслуговує на довіру. Пробовал, бестолку Цитата
tohan Опубліковано: 18 травня, 2022 Опубліковано: 18 травня, 2022 Не помню, может кто то и писал, револют запрашивал о происхождении средств? Если в месяц 8-10к дол пропустить, вызовет подозрения? Напишите пожалуйста Цитата
+роман112 Опубліковано: 18 травня, 2022 Опубліковано: 18 травня, 2022 В моём случае затребовали документы подтверждающие источник происхождение средств. А через некоторое время попросили подтвердить собственность карт укр. банков. 1 Цитата
sphinx Опубліковано: 19 травня, 2022 Опубліковано: 19 травня, 2022 6 хвилин тому, роман112 сказав: В моём случае затребовали документы подтверждающие источник происхождение средств. А через некоторое время попросили подтвердить собственность карт укр. банков. О какой сумме речь? Цитата
Рекомендовані повідомлення