sphinx Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 (змінено) 5 хвилин тому, Mozart сказав: Звонили или писали? Мне интересно именно написать. Вот никакого чата я не нашел. И звонил , и писал . Если звонить то только в Ирландию, а мой английский не очень... Пользуетесь приложением или сайтом? Змінено 18 квітня, 2022 користувачем sphinx Цитата
Mozart Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 4 минуты назад, sphinx сказал: И звонил , и писал . Если звонить то только в Ирландию, а мой английский не очень... Пользуетесь приложением или сайтом? Исключительно сайтом. Писать проще Цитата
Savage Mind Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 Глупый вопрос конечно.. но как вообще пополнить PayPal ? В приложении ни кнопки такой, никакого намёка на это нет.. 1 Цитата
sphinx Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 (змінено) 7 хвилин тому, Savage Mind сказав: Глупый вопрос конечно.. но как вообще пополнить PayPal ? В приложении ни кнопки такой, никакого намёка на это нет.. Пополнить СВОЙ счёт, к сожалению, не возможно. Только отправить кому-то 🙄 Змінено 18 квітня, 2022 користувачем sphinx 1 1 1 Цитата
Shansss Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 1 година тому, sphinx сказав: Пополнить СВОЙ счёт, к сожалению, не возможно. Только отправить кому-то 🙄 Що у Вас не виходить? Прив'язали дві гривневих visa карт і все, валютну не потрібно прив'язувати і все. На кожному акк повинна бути прив'язана одна карта, я так розумію для ідентифікації. Сам на цьому попалився, прив'язав гривневу і потім валютну, то на гривневу гроші вернули, на валютну ні, зараз розмовляю з тех.підтримкою. 1 2 Цитата
sphinx Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 (змінено) 6 хвилин тому, Shansss сказав: Що у Вас не виходить? Прив'язали дві гривневих visa карт і все, валютну не потрібно прив'язувати і все. На кожному акк повинна бути прив'язана одна карта, я так розумію для ідентифікації. Сам на цьому попалився, прив'язав гривневу і потім валютну, то на гривневу гроші вернули, на валютну ні, зараз розмовляю з тех.підтримкою. Я казав про те, що свій рахунок PayPal поповнити неможливо. Причому тут прив'язка карт? Змінено 18 квітня, 2022 користувачем sphinx Цитата
Sergiy123 Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 5 годин тому, Mozart сказав: Револютом не получится (ограничение по минимуму), это только с PayPal можно, у меня там ноль и не пропускает. Пусть кто-то с PayPal Вам бросит. В революті мінімум на вивід якраз 2$,це поповнення 20$ мінімалка 2 Цитата
sphinx Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 7 хвилин тому, Shansss сказав: валютну не потрібно прив'язувати А виводити куди? Цитата
Shansss Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 4 хвилини тому, sphinx сказав: А виводити куди? Ви добавляєте карту валютну на акаунт 1 2 Цитата
Shansss Опубліковано: 18 квітня, 2022 Опубліковано: 18 квітня, 2022 11 хвилину тому, sphinx сказав: Я казав про те, що свій рахунок PayPal поповнити неможливо. Причому тут прив'язка карт? По якому курсу ви плануєте поповнити палку? Напевно легче сходити в обміну і здоров'я буде більше, і ціна не набагато вища. Я вивів гроші і закинув її, слава Богу що не заблочили і втратив лише 1.95$ но ще розмовляю за них. 1 3 Цитата
Рекомендовані повідомлення