Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Mozart сказал:

.1.Все самые свежие идеи, которые сейчас разбросаны по разным темам. 

2. Все, что будет появляться: лайфхаки, советы 
Вот я и решил поработать над реализацией этой идеи. 

В первый раз, насколько я помню, Вы поработали над схемой покупки в Привате по 39,1, после чего буквально на следующей день ее закрыли в кассе банка.

Во второй раз поработали давеча со схемой по закидыванию ветхих купюр в банкомат ПриватБанка. Схема поработала несколько дней и тоже ее закрыли с сегодняшнего дня.

Чувствуете закономерность?

Змінено користувачем Анджелина
Опубліковано
3 часа назад, Twin сказал:

А така схема:

1️ Відкриваєте кредитну картку  в Ізібанку , Приватбанку (можливо в деяких інших банках) з максимальним кредитним лімітом і пільговим (безвідсотковим) періодом більше 50 днів.

2️ Купляєте в ДІЯ  ОВДП Маріуполь із дохідністю 13% річних і погашенням через 22 дня - 21.06.2023 року

Я купив за кредитні гроші в Ізі  через ICU (там у мене вже був рахунок в ЦП). Ізі не списав комісії, в підтримці Привату  також обіцяли, що операція має пройти, як оплата за товар.

3️ За 21 день отримуєте майже 1% , якщо бути точним 0,7% з лишнім від суми кредитних коштів. 

В ПриватБанку  для Сігнечер доступно 300 тис грн ліміт. Завтра відкрию. Отримаю 2000 грн чистими безкоштовних грошей. На % від ОВДП не нараховується податок.

4️ Кошти ДІЯ  повертає на картку єПідтримка з якої, якщо в межах Привату можна без комісії переказати на кредитку  і погасити ліміт та повторити з новою найкоротшою ОВДП в Дії на той час. 

за 2000 грн столько телодвижений, а потом еще вылезет какой- нибудь финмониторинг

Опубліковано
36 минут назад, Koshechka сказал:

за 2000 грн столько телодвижений, а потом еще вылезет какой- нибудь финмониторинг

Ага, так само подумав вчора, кріндж якийсь..)

Опубліковано
8 часов назад, Koshechka сказал:

Еще раз. Суть - в обнале кредитных денег.  Но кто не понял, что и зачем... лучше и не начинать. Дольше схема просуществует.

Опубліковано
21 година тому, Mozart сказав:

5. З яких кредитних карт це працює? Я думаю, З УСІХ. Я особисто у травні випробував:
1) Приват
2) Ідею
3) ПУМБ
4) Таскомбанк
5) Ізібанк

А-банк: скасування ризикової операції. Дану операцію виконати неможливо, скористайтесь власними коштами.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...