Mozart 668 785 Опубліковано: 6 вересня, 2023 29 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Укргазбанк купив сьогодні онлайн по курсу 37.50 ,жодних комісій.Правда незнаю шо на кассі получу,сміття чи ні ,завтра відпишусь! Навіщо брали в Укргазі? В усіх інших, де дешевше, вже купили у цьому місяці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 6 вересня, 2023 41 хвилину тому, Mozart сказав: Навіщо брали в Укргазі? В усіх інших, де дешевше, вже купили у цьому місяці? Так,ліміт вичерпаний,родичів тягати за собою якось немає бажання 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 7 вересня, 2023 А,Пумб хитрий,можна купити по 37.50,а при знятті на кассі купленого доллара +1%😐 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dobriy 314 Опубліковано: 7 вересня, 2023 49 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: А,Пумб хитрий,можна купити по 37.50,а при знятті на кассі купленого доллара +1%😐 Я так с евро прилип, купил на 100 тыс. а потом только узнал, что надо эквивалент 500 валюты чтобы на карте месяц пролежало тогда 1% не снимают, теперь сижу жду... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 7 вересня, 2023 52 минуты назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: А,Пумб хитрий,можна купити по 37.50,а при знятті на кассі купленого доллара +1%😐 Ви не знали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 7 вересня, 2023 40 хвилин тому, Twin сказав: Ви не знали Вже знаю,у менеджера банку запитав,так шо невспів пошпотатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 7 вересня, 2023 Хто знає якщо в Приваті по другому колу купляти ,система пропустить інтересно? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 7 вересня, 2023 (змінено) 05.09.2023 в 16:06, Mozart сказал: Перебросить с Универсальной на КДВ стоит 50 грн комиссии. Независимо от суммы. Т.е. купить на Универсальную в USD, а потом перебросить на КДВ в USD с комиссией всего 50 грн. Щось я туплю. Не розумію, як з універсальної на універсальну? В мене є пластикові картки приват: - універсальна (і вона в гривнях), - для виплат (і вона в доларах, як мені казали, коли я відкривав цю картку). У приват24 (веб-версія) бачу можливість придбати долари за гривню лише таким чином - переказом з картки універсальної (гривні) на картку для виплат (долари). Інших опцій не бачу. Чи ви маєте на увазі, що потрібні декілька універсальних карток: - гривнева універсальна, - доларова універсальна? Тобто, для повного щастя (якщо ще й з євро гратись у приват) має бути 6 карток: універсальні в гривні, доларах, євро (ітого 3 універсальні), для виплат в гривні, доларах, євро (ітого 3 карти для виплат), ітого: 6 пластикових карток приватбанку? Дякую. Загалом логічно, для кожної валюти своя картка, але якби були мультивалютні карти, це хоч якось зменшило б цей цирк на 6 карт у різних валютах (і це лише одного банку). Змінено 7 вересня, 2023 користувачем 200314 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andreuskas 586 Опубліковано: 7 вересня, 2023 21 минуту назад, 200314 сказал: Щось я туплю. Не розумію, як з універсальної на універсальну? В мене є пластикові картки приват: - універсальна (і вона в гривнях), - для виплат (і вона в доларах, як мені казали, коли я відкривав цю картку). У приват24 (веб-версія) бачу можливість придбати долари за гривню лише таким чином - переказом з картки універсальної (гривні) на картку для виплат (долари). Інших опцій не бачу. Чи ви маєте на увазі, що потрібні декілька універсальних карток: - гривнева універсальна, - доларова універсальна? Тобто, для повного щастя (якщо ще й з євро гратись у приват) має бути 6 карток: універсальні в гривні, доларах, євро (ітого 3 універсальні), для виплат в гривні, доларах, євро (ітого 3 карти для виплат), ітого: 6 пластикових карток приватбанку? Дякую. Загалом логічно, для кожної валюти своя картка, але якби були мультивалютні карти, це хоч якось зменшило б цей цирк на 6 карт у різних валютах (і це лише одного банку). Рух ваших думок вірний. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 7 вересня, 2023 43 хвилини тому, 200314 сказав: Щось я туплю. Не розумію, як з універсальної на універсальну? можна і прямо на кдв. Єдине що за кожну транзакцію буде 0.5% (макс 50грн). Тобто краще одну покупку на всю суму ніж 10-1000 по 1 долару Але якщо треба кілька покупок - тоді вже на уні чи інет карту. А тоді на кдв суму перед зняттям 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах