Twin 12 252 Опубліковано: 6 лютого (змінено) 👀Ловим завтра курс від Райфа, цікаво який виставлять. Поки лідер Південний, минулого тижня в четвер був 37,70 кілька год. Змінено 6 лютого користувачем Twin 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 6 лютого 42 хвилини тому, Twin сказав: 👀Ловим завтра курс від Райфа, цікаво який виставлять. Поки лідер Південний, минулого тижня в четвер був 37,70 кілька год. Я б задоволенням зловив ,но рахунки у Райфі досі заблоковані,вже як два місяця😑 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 6 лютого 54 минуты назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Я б задоволенням зловив ,но рахунки у Райфі досі заблоковані,вже як два місяця Навіщо Ви відступили від своєї усталеної практики і погодилися на спекуляції з іноземною валютою? Якби Ви тримали у Райфі протягом 367 днів депозит "Класичний Строковий” від 100 тисяч гривень під 12,5%, то були б його улюбленцем і блокування не відбулося. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 6 лютого 6 хвилин тому, Modestus сказав: Навіщо Ви відступили від своєї усталеної практики і погодилися на спекуляції з іноземною валютою? Якби Ви тримали у Райфі протягом 367 днів депозит "Класичний Строковий” від 100 тисяч гривень під 12,5%, то були б його улюбленцем і блокування не відбулося. Нікуди я невідступав,я там де найвищі проценти дають,"давали",19.-20,5% і досі там нахожусь,стосовно спекуляцій з іноземною валютою ,то чому ж не погодитись коли є вільна гривня ,і час з кедами,коли Андрійко дає таку можливість....а проценти маленькі у Райфі шоб бути їх улюбленцем,нецікаво..а так то я у Райфі зарплату получав 5,5 років + страхівки купляв різні у дівчат щоб мати ніштяки при купівлі нового долара на касі.І шо я вам скажу непомогло,всерівно кинули...😑 1 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valutominyailo 896 Опубліковано: 8 лютого 06.02.2024 в 17:46, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Нікуди я невідступав,я там де найвищі проценти дають,"давали",19.-20,5% і досі там нахожусь,стосовно спекуляцій з іноземною валютою ,то чому ж не погодитись коли є вільна гривня ,і час з кедами,коли Андрійко дає таку можливість....а проценти маленькі у Райфі шоб бути їх улюбленцем,нецікаво..а так то я у Райфі зарплату получав 5,5 років + страхівки купляв різні у дівчат щоб мати ніштяки при купівлі нового долара на касі.І шо я вам скажу непомогло,всерівно кинули...😑 А через що заблокували? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 8 лютого 2 хвилини тому, valutominyailo сказав: А через що заблокували? За переказ та отримання коштів на картки інших банків 😑 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valutominyailo 896 Опубліковано: 8 лютого (змінено) 5 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: За переказ та отримання коштів на картки інших банків 😑 Кошти власні, чи різних осіб? І який порядок цифр сумарно переказів? Просто також граюся онлайн обміном, але не хотілося б гемору, якщо за ті нещасні 3*50 тис за три місяці заблочать. Не такий вже то і заробіток, щоб тижнями потім доводити, що ти не верблюд. Змінено 8 лютого користувачем valutominyailo Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 8 лютого 12 хвилини тому, valutominyailo сказав: Кошти власні, чи різних осіб? І який порядок цифр сумарно переказів? Просто також граюся онлайн обміном, але не хотілося б гемору, якщо за ті нещасні 3*50 тис за три місяці заблочать. Не такий вже то і заробіток, щоб тижнями потім доводити, що ти не верблюд. Кошти власні,всі з моїх рахунків і на мої рахунки переказувались,сказали в банку шо підозріло я активно переказував з вересня по листопад місяць,суми в мене були більші як 50 тисяч,картку використовував задля переказу так як там діяла акція переказ на інші банки без комісій,а так за купівлю онлайн вони вас недьоргатимуть думаю,спіть спокійно....... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
flex1973 193 Опубліковано: 9 лютого 08.02.2024 в 11:54, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Кошти власні,всі з моїх рахунків і на мої рахунки переказувались,сказали в банку шо підозріло я активно переказував з вересня по листопад місяць,суми в мене були більші як 50 тисяч,картку використовував задля переказу так як там діяла акція переказ на інші банки без комісій,а так за купівлю онлайн вони вас недьоргатимуть думаю,спіть спокійно....... моей маме тоже залочили. просто вносили наличкой через терминал по 50к + на 75к перекинула своей маме на другой банк, то есть 225к оборот за 3 мес. Я так понимаю апелляция может рассматриваться рандомное время, в том числе и довольно долго. возможно долго рассматривают неудобным клиентам, от которых бы хотелось избавиться, но вроде как нет для этого оснований 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 9 лютого (змінено) 14 хвилини тому, flex1973 сказав: неудобным клиентам, от которых бы хотелось избавиться, но вроде как нет для этого оснований "Неудобним",це як зрозуміти ? І для чого їх позбавлятись? Змінено 9 лютого користувачем lutsak.oleg@ukr.net 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах