Twin 12 252 Опубліковано: 2 жовтня, 2023 2 минуты назад, ozon1 сказал: Теж таке чула. Чутки? Ще не знаю, в тих нормативах що прислали жодного слова про це, а на сайті є щось з початку жовтня... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 2 жовтня, 2023 ну, але теоретично можна з віртуальної на пластикову перекинути... чи ні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 2 жовтня, 2023 5 минут назад, ozon1 сказал: ну, але теоретично можна з віртуальної на пластикову перекинути... чи ні? Думаю так, якщо є, або відкрити фізичну. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ССергей 38 Опубліковано: 3 жовтня, 2023 11 часов назад, ozon1 сказал: ну, але теоретично можна з віртуальної на пластикову перекинути... чи ні? Можно, но с комиссией. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 3 жовтня, 2023 37.30 онлайн ще нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nomer 2 058 Опубліковано: 3 жовтня, 2023 6 годин тому, Twin сказав: 37.30 онлайн ще нема Завтра після 9:00 потрібно моніторити. Очікую що будуть 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 3 жовтня, 2023 5 минут назад, nomer сказал: Завтра після 9:00 потрібно моніторити. Очікую що будуть Я от також думаю, до завтра почекати, грн вже на карті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nomer 2 058 Опубліковано: 3 жовтня, 2023 Тільки що, Twin сказав: Я от також думаю, до завтра почекати, грн вже на карті. У мене те ж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vectors 48 Опубліковано: 3 жовтня, 2023 7 часов назад, Twin сказал: 37.30 онлайн ще нема В Полтава банк і був 37,3 , но обіцяють видати таким же як в приваті... Если не секрет в каком банке ждете снижение курса? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 3 жовтня, 2023 На ,гарячій лінії ОщадБанку заявили що від вчора на цілий тиждень прекращають продажу валюти онлайн😑 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах