Azarro 459 Опубліковано: 30 серпня, 2023 9 минут назад, Viktuss сказал: + Аккордбанк 37,39 Ось тільки не зрозуміло... Це можна було придбати долари онлайн, а потім в касі відділення конвертувати назад в гривню за курсом 37,60? (https://accordbank.com.ua/ua/retail/currency-exchange/) Чи завтра вже курс прийому буде нижче?) логично было бы сранять курсы с кассовыми, думаю к сентябрю подтянут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 30 серпня, 2023 6 часов назад, chuk сказал: В привате только что купил ровно 1333 дол. Так как комиссия 50 грн за пополнение на КДВ тоже учитывается в лимит 50000 Мені потрібно докупити 8$ на діджитал карту, 50грн комісії також знімуть? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DenUa 86 Опубліковано: 30 серпня, 2023 53 минуты назад, Twin сказал: Мені потрібно докупити 8$ на діджитал карту, 50грн комісії також знімуть? По КДВ комісія 0,5% (максимум 50грн). Мають зняти приблизно 15грн. 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 31 серпня, 2023 Зняв з Абанки куплене онлайн за два підходи синім, кажуть від завтра комісія 0,9% хто планує краще сьогодні. 2 6 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+methos 19 Опубліковано: 31 серпня, 2023 в А-Банку крім того що ввели комісію на зняття після обміну 0.9%, так і курс обміну підняли до 37.74 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+alltouch 33 Опубліковано: 31 серпня, 2023 1 час назад, methos сказал: в А-Банку крім того що ввели комісію на зняття після обміну 0.9%, так і курс обміну підняли до 37.74 Премию дарвина им. И новую услугу сделали бессмысленной и валюту на депозит тоже! 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 742 Опубліковано: 31 серпня, 2023 1 час назад, methos сказал: в А-Банку крім того що ввели комісію на зняття після обміну 0.9%, так і курс обміну підняли до 37.74 К ним просто в первый день народ сильно ломанулся, они растерялись... думаю, через пару недель одумаются. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Azarro 459 Опубліковано: 31 серпня, 2023 2 часа назад, methos сказал: в А-Банку крім того що ввели комісію на зняття після обміну 0.9%, так і курс обміну підняли до 37.74 если оставить один курс для депо и прямой покупки, на депо никто ничего класть не будет. Взял 4 паспорта и получил сразу на руки валюту. И так в каждом банке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksim 14 Опубліковано: 1 вересня, 2023 А-Банк снова курс $ 37,45 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 742 Опубліковано: 1 вересня, 2023 5 минут назад, maksim сказал: А-Банк снова курс $ 37,45 Насчет "пары недель" я погорячился Ребята быстро поняли, что неправы... А может, просто надо было на время приостановить... 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах