denmam1983 Опубліковано 27 вересня, 2023 Опубліковано 27 вересня, 2023 Сьогодні прийшло повідомлення від банку: Zrobit shche pokupok na 3862,2 UAH do 30.09.2023 ta ne splachuite za obsluhovuvannia. Pereviriaite umovy rakhunky v Raiffeisen Online: https://rb.gy/ikqbym. Користуюсь карткою АТБ від райффайзен. Нульове поповнення, акції, все влаштовувало. А зараз прийдеться відмовлятись( 1 2 Цитата
denmam1983 Опубліковано 9 жовтня, 2023 Опубліковано 9 жовтня, 2023 Сьогодні зняли кошти за обслуговування картки АТБ 39 грн. На гарячій лінії повідомили, що для того, щоб не платити за обслуговування картки, на ній має бути середньомісячний залишок 5000 грн, або здійснити покупок на таку суму. 1 Цитата
T626 Опубліковано 9 жовтня, 2023 Опубліковано 9 жовтня, 2023 Сайт Райфу не згоден з вашою інформацією https://raiffeisen.ua/privatnim-osobam/rahunokk/cards-raif/kartka-atb-vid-raif ... Щомісячне обслуговування: безкоштовно Сторінка з детальними тарифами теж нічого непоказує при пошуку 39 https://raiffeisen.ua/storage/files/atb-z-25092023-tariff.pdf Цитата
San4es Опубліковано 31 січня, 2024 Опубліковано 31 січня, 2024 Те, кто в теме. Насколько я знаю, переводы между родственниками не запрещены законодательством, тем более по стране, но в банке говорят, что евро с одного поточного счёта на другой перевести нельзя. А если придумать с заманухи с карточными счётами, то будет двойная конвертация:евро-гривна, гривна-евро. Подскажите, пожалуйста. Можно в личку. Цитата
Moskit Опубліковано 31 січня, 2024 Опубліковано 31 січня, 2024 4 години тому, San4es сказав: Те, кто в теме. Насколько я знаю, переводы между родственниками не запрещены законодательством, тем более по стране, но в банке говорят, что евро с одного поточного счёта на другой перевести нельзя. А если придумать с заманухи с карточными счётами, то будет двойная конвертация:евро-гривна, гривна-евро. Подскажите, пожалуйста. Можно в личку. буде подвійна конвертація. По Україні перекази - тільки в гривні. щоби не було подвійної конвертації - давайте в борг, як Андрійко))) 2 1 Цитата
San4es Опубліковано 1 лютого, 2024 Опубліковано 1 лютого, 2024 Всем спасибо. Даже единственному юмористу))), ибо по банку либо спецов тут нет, либо меня заигнорили. По барабану: разобрался, поругался с кем надо, всё решилось- менеджеры " не знали" оказалось, а в чем они оказались специалисты, так в навязывании депозитов, кредитов и прочих "пряников". Цитата
Modestus Опубліковано 5 червня, 2024 Опубліковано 5 червня, 2024 А акцию Райфа на завтра еще официально не объявили, только по слухам? Цитата
San4es Опубліковано 5 червня, 2024 Опубліковано 5 червня, 2024 24 минуты назад, Modestus сказал: А акцию Райфа на завтра еще официально не объявили, только по слухам? "Пропозиція діє з 9:30 до 17:00." 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.