denmam1983 140 Опубліковано: 27 вересня, 2023 Сьогодні прийшло повідомлення від банку: Zrobit shche pokupok na 3862,2 UAH do 30.09.2023 ta ne splachuite za obsluhovuvannia. Pereviriaite umovy rakhunky v Raiffeisen Online: https://rb.gy/ikqbym. Користуюсь карткою АТБ від райффайзен. Нульове поповнення, акції, все влаштовувало. А зараз прийдеться відмовлятись( 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denmam1983 140 Опубліковано: 9 жовтня, 2023 Сьогодні зняли кошти за обслуговування картки АТБ 39 грн. На гарячій лінії повідомили, що для того, щоб не платити за обслуговування картки, на ній має бути середньомісячний залишок 5000 грн, або здійснити покупок на таку суму. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
T626 135 Опубліковано: 9 жовтня, 2023 Сайт Райфу не згоден з вашою інформацією https://raiffeisen.ua/privatnim-osobam/rahunokk/cards-raif/kartka-atb-vid-raif ... Щомісячне обслуговування: безкоштовно Сторінка з детальними тарифами теж нічого непоказує при пошуку 39 https://raiffeisen.ua/storage/files/atb-z-25092023-tariff.pdf Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 154 Опубліковано: 31 січня Те, кто в теме. Насколько я знаю, переводы между родственниками не запрещены законодательством, тем более по стране, но в банке говорят, что евро с одного поточного счёта на другой перевести нельзя. А если придумать с заманухи с карточными счётами, то будет двойная конвертация:евро-гривна, гривна-евро. Подскажите, пожалуйста. Можно в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 31 січня 4 години тому, San4es сказав: Те, кто в теме. Насколько я знаю, переводы между родственниками не запрещены законодательством, тем более по стране, но в банке говорят, что евро с одного поточного счёта на другой перевести нельзя. А если придумать с заманухи с карточными счётами, то будет двойная конвертация:евро-гривна, гривна-евро. Подскажите, пожалуйста. Можно в личку. буде подвійна конвертація. По Україні перекази - тільки в гривні. щоби не було подвійної конвертації - давайте в борг, як Андрійко))) 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 154 Опубліковано: 1 лютого Всем спасибо. Даже единственному юмористу))), ибо по банку либо спецов тут нет, либо меня заигнорили. По барабану: разобрался, поругался с кем надо, всё решилось- менеджеры " не знали" оказалось, а в чем они оказались специалисты, так в навязывании депозитов, кредитов и прочих "пряников". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 5 червня А акцию Райфа на завтра еще официально не объявили, только по слухам? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 154 Опубліковано: 5 червня 24 минуты назад, Modestus сказал: А акцию Райфа на завтра еще официально не объявили, только по слухам? "Пропозиція діє з 9:30 до 17:00." 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах