Перейти до вмісту

Останетесь ли Вы клиентом ПриватБанка на фоне его перехода в государственную собственность?  

694 користувача проголосувало

1. 1. ДЛЯ ФИЗИЧЕСКИХ ЛИЦ

• Да, однозначно останусь
      117
    • Нет, однозначно уйду
      46
    • Пока не принял окончательное решение
      68
    • Я – Вегас (никогда и не был клиентом ПриватБанка, как физлицо)
      33
    • Останусь, но по возможности сокращу объемы или частью услуг перестану пользоваться
      172
    • Свой вариант или просто проходил(а) мимо
      13
  2. 2. ДЛЯ ЮРИДИЧЕСКИХ ЛИЦ

• Да, однозначно останусь
      39
    • Нет, однозначно уйду
      62
    • Пока не принял окончательное решение
      58
    • Я – Вегас (никогда и не был клиентом ПриватБанка, как юрлицо)
      104
    • Останусь, но по возможности сокращу объемы или частью услуг перестану пользоваться
      46
    • Свой вариант или просто проходил(а) мимо
      135

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
2 часа назад, Hyrma сказал:

скажіть, будь ласка, змінилася ситуація з готівковим доларом у касах Привату – дають синіми чи 1996 рік?

Як вже писали - рандомно. Вчора був тільки білий, я відмовився. Сьогодні видали новими з запахом фарби.

Опубліковано:
17.10.2023 в 14:54, Hyrma сказал:

скажіть, будь ласка, змінилася ситуація з готівковим доларом у касах Привату – дають синіми чи 1996 рік?

Наверное, от города и отделения зависит. Я получила пару дней назад синими. По предзаказу. Чернигов

Опубліковано:
16 годин тому, senderZ сказав:

тут нема ніякої емпірики - якими привезуть, такими і видадуть

Тута діло в тому що замітив стоячи в касу в черзі ,без черги валять в касу великих сум дівчатка без черги,коли піднімаєш кіпіш ,менеджера банку заступаються за тих дівчат,думаю там і творяться видачі чудового доллара для своїх,а пересічним мотлох впарюють

Опубліковано: (змінено)
21 минуту назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

в касу великих сум

Так якщо еквівалент суми  близький до 100 000 грн - вам дорога в касу великих сум. Не пам'ятаю, коли останній раз стояв в черзі у звичайну касу. А за "соточкою" - то звісно у звичайне вікно. 

Змінено користувачем brandy
Опубліковано:
3 години тому, brandy сказав:

Так якщо еквівалент суми  близький до 100 000 грн - вам дорога в касу великих сум. Не пам'ятаю, коли останній раз стояв в черзі у звичайну касу. А за "соточкою" - то звісно у звичайне вікно. 

Це я розумію те що ви написали,а от мене цікавить якщо касирша одна,а приймає клієнта поза чергою в касу великих сум,коли просто в касу стоять напримір сім чоловік?

Опубліковано:
1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

приймає клієнта поза чергою в касу великих сум

Як правило не поза чергою, а одного клієнта у звичайне вікно, потім переключається на великі суми, потім знову у звичайне. Ці черги незалежні.

Опубліковано:
2 хвилини тому, brandy сказав:

Як правило не поза чергою, а одного клієнта у звичайне вікно, потім переключається на великі суми, потім знову у звичайне. Ці черги незалежні.

От і я про це кажу ,касири приймають позачергою своїх у каси великих сум,і там якраз сині доллари є,всі в долі все для своїх!

Опубліковано:
В 09.10.2023 в 14:03, andreuskas сказав:

Якщо знаєте касира то ні, а так все це незаконно.

У Примата є послуга "довірений користувач". Якщо він клієнт банку, то приходите в банк називаєте потенційного користувача. Йому присилають СМС і він підключений. Більш того, ви можете на нього отримати окрему картку. Правда в його кабінеті буде світитись баланс вашої картки і він може здійснювати операції від вашого імені.