asti Опубліковано 3 травня, 2025 Опубліковано 3 травня, 2025 3 часа назад, Т.С. сказал: Вважаю, що це краще, якщо надійний обмінник, але є свої нюанси: поріг мінімальної суми може бути від 3-5к, а головне – якщо гаманець обмінника виявиться «брудним», навіть в майбутньому, вже після співпраці з ним незалежно від строків, то може блоканути біржа, я вже не кажу про самого емітента Tether. Та й нема права на помилку при здійсненні операції – будь-яка невірна дія – це 100% втрата коштів В общем понятно - лучше с этой темой не связываться, а то и Тетер грязный и гривна грязная и блок на любом этапе... 1 1 Цитата
Т.С. Опубліковано 3 травня, 2025 Опубліковано 3 травня, 2025 (змінено) 1 час назад, flex1973 сказал: какие риски есть при покупке криптовалюты на п2п. то есть вот я отправил кому-то деньги, получил криптовалюту взамен и вроде бы все хорошо. но могут ли из-за этого в будущем быть проблемы?) когда продаешь и получаешь за это гривну на карту, то там может гривна оказаться грязной и тогда блок банка, но что может пойти не так при покупке, может ли тезер, полученный на бирже быть "грязным"?) Крипта на біржі вважається чистою по замовчуванню, якщо купили її або отримали переказом безпосередньо з біржі, але обмінник буде продавати вам, скоріш за все, не з біржового акаунта, а з холодного гаманця, і яка в цього гаманця історія ви ніколи не дізнаєтесь – це і є головний ризик. Відповідальний обмінник має слідкувати за цим, і вчасно змінювати свої гаманці в якості профілактики, але на лобі у них не написано, хто з них відповідальний. Але, якщо купуєте крипту через платформу р2р на біржі, коли переказуєте невідомо кому гривню, то банк так само може у вас запитати кому і за що робили переказ, і якщо банку не сподобається ваша відповідь, з неможливістю надати запитувані документи, або наважитесь на «чистосердечное признание», то з великою ймовірністю, що вам «подякують», і попросять на вихід, не забувши, при цьому, утримати певний відсоток, якщо таке передбачено. Фінмон в банках працює в обидві сторони, не забувайте це Змінено 3 травня, 2025 користувачем Т.С. 2 3 Цитата
flex1973 Опубліковано 4 травня, 2025 Опубліковано 4 травня, 2025 7 часов назад, Т.С. сказал: і яка в цього гаманця історія ви ніколи не дізнаєтесь – це і є головний ризик можно заранее уточнить с какого адреса будет отправка и сделать aml проверку. как часто такое делают на практике - не знаю. 8 часов назад, Т.С. сказал: Фінмон в банках працює в обидві сторони, не забувайте це судя опыту моих знакомых в блокировки прилетают из-за поступлений денег на счет, а чтобы кого-то блокнули за перевод кому-то денег - пожалуй и не могу даже вспомнить подобной ситуации. наверняка такие кейсы есть, но я не сталкивался лично, поэтому интересно какие ж это могут быть вариант Цитата
Т.С. Опубліковано 4 травня, 2025 Опубліковано 4 травня, 2025 11 часов назад, flex1973 сказал: можно заранее уточнить с какого адреса будет отправка и сделать aml проверку. как часто такое делают на практике - не знаю. судя опыту моих знакомых в блокировки прилетают из-за поступлений денег на счет, а чтобы кого-то блокнули за перевод кому-то денег - пожалуй и не могу даже вспомнить подобной ситуации. наверняка такие кейсы есть, но я не сталкивался лично, поэтому интересно какие ж это могут быть вариант Я постом вище писав, що коли ви ВЖЕ купили/продали крипту через обміник, а потім, наприклад, через рік, якщо цей гаманець «забруднився», то біржа може заблочити усіх хто мав справу з цим гаманцем ДО і ПІСЛЯ «забруднення». Це було сказано підтримкою Бінанса, і я намагався довести, що це якийсь сюр, але була саме така відповідь. І якщо це дійсно так, то майбутнє гаманця ви ніяк не перевірите. Єдине, чим заспокоював представник Бінанс, що у разі подібних питань, гроші дають вивести в повному обсязі. А щодо банківського фінмону на перекази в обидві боки, то стикався з цим особисто в ПУМБ. Благо, що ці всі перекази були серед родичів, коли активно велась діяльність з он-лайн купівлі валюти, і треба було робити певні операції між рахунками – значні і за кількістю і за обсягами, то зміг відповісти на усі питання, у протилежному випадку, точно б блоканули. А в іншому банку, де не зміг відповісти на поставлені питання, прийшлось за власною ініціативою закрити рахунки на випередження, бо усе йшло до припинення відносин. І це, нагадаю усім дописувачам, що на даній гілці обговорення цих тем не передбачено! 1 5 1 Цитата
udaleser Опубліковано 5 травня, 2025 Опубліковано 5 травня, 2025 Чи працював хтось з обміником Dvizh.com ? Трішки бентежать їх умови "спочатку гроші - потім стільці" Чи всі такі обмінники працюють за таким принципом? Процес такий: 1. Надсилаєте нам USDT. 2. Після надходження отримуєте код та адресу обмінника. 3. Забираєте готівку у робочі години обмінника💸 Цитата
Fura! Опубліковано 5 травня, 2025 Опубліковано 5 травня, 2025 1 час назад, udaleser сказал: "спочатку гроші - потім стільці" конкретно з ними не працював, але з, наприклад X-Change схема точно така ж, спочатку гроші - потім код. Цитата
zicus Опубліковано 5 травня, 2025 Опубліковано 5 травня, 2025 (змінено) Слухайте, як по мне це бред.. Як можно кидати кудись гроші, а потім вам щось пришлють... Потім біжи та шукай їх.. Я не робив це, але по такій схемі це дуже стрьомно... + Не забудьте перевірити ще їх цифровий адрес usdt на чистоту Змінено 5 травня, 2025 користувачем zicus Цитата
Mozart Опубліковано 5 травня, 2025 Опубліковано 5 травня, 2025 1 час назад, udaleser сказал: Чи працював хтось з обміником Dvizh.com ? Трішки бентежать їх умови "спочатку гроші - потім стільці" Чи всі такі обмінники працюють за таким принципом? Процес такий: 1. Надсилаєте нам USDT. 2. Після надходження отримуєте код та адресу обмінника. 3. Забираєте готівку у робочі години обмінника💸 Так, по такій схемі працюють всі. Але не з усіма треба мати справу. Серйозні обмінники працюють по всій Україні і від 5-10к тезера. Якщо у когось є потреби і подібні суми, звертайтесь у особисті, допоможу. Ще варто переводити у готівку тоді, коли курс тезера до готівкового долара підростає. Ще момент: USDT-> синій USD курс буде гіршим, ніж USDT-> білий USD. Тому зазвичай уточнюють, що хочуть отримати "синій" або "білий". 1 Цитата
Fura! Опубліковано 5 травня, 2025 Опубліковано 5 травня, 2025 Конкретно X-Change видають синім + 1% зверху (станом на сьогодні), тобто вони додають 1% при обміні USDT - USD. Минулого року було і +2.2% зверху. Користувався не раз. Але обмінники потрібно обирати, які мають реальний офіс та стаж, а не куточок, розміром з туалет. 3 Цитата
udaleser Опубліковано 5 травня, 2025 Опубліковано 5 травня, 2025 16 минут назад, zicus сказал: Слухайте, як по мне це бред.. Як можно кидати кудись гроші, а потім вам щось пришлють... Потім біжи та шукай їх.. Я не робив це, але по такій схемі це дуже стрьомно... + Не забудьте перевірити ще їх цифровий адрес usdt на чистоту Порекомендуйте сервіси для перевірки Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.