Перейти до вмісту

Fura!

Форумчанин
  • Публікації

    31
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Fura!

  1. Fura!

    Прогноз курса доллара к гривне

    У мене в університеті була купа предметів з прогнозами, переважно в міжнародних відносинах та трохи економічних. Ціла наука. Прогноз - це аргументоване передбачення події, результатів, явищ. У вас нема прогнозу. Я на цей форум потрапив у скрутний період, мав досить значний валютний борг (на час реєстрації він мені здавався значним) і мені було просто цікаво читати, для заспокоєння себе, для хоч якось планування витрат, роздуми учасників гілки. У вас не прогноз, а звичайний гороскоп...
  2. Fura!

    Прогноз курса доллара к гривне

    я оце читаю, але, як правило, намагаюсь не втручатись в теми, які мені не цікаві, особливо "кеди", депозити.. Але про яку, приблизно, суму доходу на день йдеться мова? От наприклад є у мене 100тис грн готівкою на руках, скільки я за день міг би з них заробити на "каруселях"?
  3. Fura!

    Пятничные посиделки в кругу друзей.

    Аналогічна ситуація... руки опустились, особливо до Черні та Ганона, які тримають руки в строю і де потрібно було ще голову напрягати. Але я знайшов для себе (знайшов давно, а під час війни згадав) Philip Glass - він більш відомий, як композитор до фільмів, пише в класичному мінімалізмі, грається легко і це така собі психоделіка, яка "вбаюкує", можна просто вгратись на годинку і забутись про все. своє знайомство з композитором я випадково почав з композиції Dead Things Ну а потім взявся за увесь альбом The Hours , хоча так його і не осилив до кінця, у Гласса фішка - тріолі, і далеко не завжди стандартні. Ноти є у вільному доступі... якщо цікаво )
  4. На наступний день після першої атаки я взяв в Китаї зарядну станцію (FlashFish), панельку на 100вт (FlashFish), вона має вихід на саму станцію, юсб, телефони заряджає навіть через вікно. Ось таку штуку. Саме з блоком живлення і з виходом на клеми акумулятора одночасно. https://allegro.pl/produkt/nagrzewnica-olejowa-mar-pol-8-kw-5fae0e49-ba6c-4659-8d8f-b74889b4fee3?offerId=11469576330&snapshot=MjAyMi0xMS0yMVQxMjo1MTo0MS41NDJaO2J1eWVyOzBkMzY4OTMzNzQ2MDUwZDc2MmZjYmI5M2U5ODIxYzIwMTUzOWExNzE0OWM2MmQ3NDVhZTIxZDNkZTI5ODI5NWM%3D Також взяв ємність на 100л, душ, який працює від 12в (від зарядної станції)... По факту пригодилась тільки зарядна станція та дизельний обігрівач. Обігрівач поставив на роботі, замість скла - сендвіч, зробив вставку з піноблоку і вивів вихлоп на вулицю. Виробниче приміщення на 72м, холодне, не утеплене - тримало +13+14 градусів без проблем (при мінусах на вулиці). Розхід смішний. Якщо ставити такий обігрівач вдома, то впевнений, що навіть на мінімальній потужності можна буде ходити в трусах по квартирі. На роботі стоять кондиціонери, але cooper&hunter не запустились без чистої синусоїди, Gree запустився від звичайного генератора, але він споживає 3.6кВт і більше 16+ам на старті... мій генератор стільки не видає, а купувати потужний не хочу.
  5. Fura!

    МоноБанк

    Повна фігня. Тепер йде ще більше часу на поповнення рахунку. Інтернет не вимикав, приходить смс на вайбер. Автоматичне зчитування карти в 99% випадках не працює. Мало того, що я під 2 метри зростом, поки запихну 40-50 тис, то потім увесь день спина болить, так воно ще й не приймає банкноти, десь 40% повертає. Разом з тим Приват бере ті ж купюри із задоволенням. Банк став незручним, фізично. Проблеми з прийманням банкнот були давно, а стало ще гірше. У мене реально йде 10-12 хв, щоб згодувати терміналу 100 купюр, так штук 40 він ще й не візьме. Якщо є час та натхнення, то можна разів 5-8 покрутити банкноту і він таки її забере...
  6. Одна з теорій: обмінники ставлять печатку термо-чорнилами (широко використовуються у легкій промисловості) і потім приймають ці ж долари із знижкою, далі просто можна притулити до них гарячу чашку з кавою і все, валюта чиста. Кольори є різні. Білий лишає сліди, а от сині, чорні, червоні - щезають повністю.
  7. Fura!

    Прогноз курса доллара к гривне

    Чисто щоб задовільнити інтерес, чи може хтось сказати, про які суми йде мова у контексті не/лох? за себе - беру 0.5-1.5т дол на місяць, аби були. Мені однаково, чи 41, чи 38. А тим більше однаково чи 37.5 чи 38.20. Глобально це не вирішує нічого. Який курс є на моменті можливості купити - по такому і купую. Ну, звичайно, я заглядаю сюди і все читаю, щоб зрозуміти хоча б тенденції. Тенденції завжди одакові - падіння гривні. Тому коли б я не купив долар, тоді я і не лох.
  8. Істерія набирає нездорових обертів... Це повідомленні від Карго 008
  9. 4 сторінки теми і жодного посилання на будь-яку контору, яка надає такі послуги... Я обрав те, що було під рукою і хоч трошки відоме людям, по суті навіть не обирав, а скористався тим, що було. А які є ще варіанти з гарною мережею по Україні?
  10. Також мав термінову необхідність перевести певну суму в $, звернувся до Кіт груп. По суті все ок, досить помірна комісія (залежить від суми, в моєму випадку 0.4%), але бракують дуже багато купюр, тому завжди потрібно мати на заміну з собою.
  11. Fura!

    Старость доллара

    Розраховуюсь на карго часто навіть старими 1,5,20, 50, тим більше 100$. Головне, щоб "машинка" з'їла, жодного разу не відмовили. (Хмельницький) Я навіть не пам'ятаю, звідки цей припадок взявся, але точно пам'ятаю, що вперше про це почув з Чернівців, коли Кіт-груп відмовились брати ті купюри.. а потім пішло-поїхало. Це з тої ж серії, що 90% всіх 100 доларових купюр мають сліди кокаїну і їх не можна брати в руки за декілька днів до проходу контролю в аеропортах.
  12. https://allegro.pl/oferta/nagrzewnica-spalinowa-dmuchawa-olejowa-webasto-8kw-11469576330?snapshot=MjAyMi0xMS0yMVQxMjo1MTo0MS41NDJaO2J1eWVyOzBkMzY4OTMzNzQ2MDUwZDc2MmZjYmI5M2U5ODIxYzIwMTUzOWExNzE0OWM2MmQ3NDVhZTIxZDNkZTI5ODI5NWM%3D
  13. Я також придбав сендвіч, зроблю вставку з пінобетону, так як він не передає тепло,. Але замість газового конвектора придбав у Польщі вебасто на 8 квт. Шумно, але гріє. Солярка мені здається більш безпечною, ніж балон.
  14. Зараз є купа готових рішень на alibaba.com, різні потужності, з сонячними батареями, наявність на складах у Німеччині. https://sunpow.en.alibaba.com/minisiteentrance.html?spm=a2700.details.cordpanyb.2.294c4e50684DHx&from=detail&productId=1600555232282 ось перший, який потрапив в пошуку з складом в ЄС. Відповідно доставка може зайняті лічені дні.
  15. Fura!

    Китай, Тайвань и США

    Занадто багато цивільних літаків навколо, як для початку конфлікту...
  16. Fura!

    Китай, Тайвань и США

    Ну, після 24 лютого мене вже нічого не здивує https://fr24.com/SPAR19/2ce4f83f спостерігаємо)
  17. У мене квартира трохи більше 100кв, досить теплий будинок. Я єдиний, хто відмовився від газового опалення ще у 2015 році. Купив теплові панелі 700Вт у кожну кімнату. Кухня не опалюється, достатньо плитки, кавоварки, чайника... У мене найнижчі рахунки за комуналку в будинку. Двозонний лічильник робить свою справу: посудомийка, пральна машина, бойлер - працюють вночі. Окремо на бойлер поставив часове реллє, яке працює за графіком, так як нема потреби гріти воду, коли всі на роботі. А на виробництві поставив два кондиціонери, інвертори, один CH і один Gree (по 24 кожен). 120 квадратів холодного приміщення гріють без проблем, в середньому, в холодний місяць тягнуть 5500 грн, при вартості 6.50грн\кВт. Працюють до -25. В холодний період, коли на вулиці менше -10С кондиціонери не вимикаю, так як потім йде більше електрики на прогрів приміщення, ніж на підтримку температури протягом кількох днів. Ще в одному виробничому приміщенні стоїть Cooper Hunter на 18, я його не вимикаю з листопада по березень. Вже 5 років працює.
  18. Fura!

    Качество топлива на АЗС

    У мене колись був Ланос, з салону, 2004 рік. На 205т км полетів бенз.насос. Потягнув на сервіс, там відкрили бак під сидінням, вийняли насос, розібрали, там "памперс"-фільтр, він був чистий, в баку все блистіло. Хлопці на сервісі підійшли і питають, де я так заправляюсь, що за 200тис бак в ідеальному стані?.. Я заправлявся абсолютно всюди, лив саме дешеве лайно, яке міг знайти в Хмельницькому, спиртову бодягу, бенз з розливайок, все, що міг знайти дешевше...
  19. Fura!

    Качество топлива на АЗС

    В Хмельницькому взагалі безіменні розливайки. Я заливаю повний бак солярки, їде реально краще, ніж від БРСМ. В перспективі не ясно, як воно покаже себе на форсунках та фільтру сажі, якщо він є... Але стояти в черзі по 3-5 годин немає часу.
  20. Fura!

    Прогноз курса доллара к гривне

    Хмельницький, базар, Геологів 34.80/35.30 (вчора, в цей же час, був курс 34.90/35.40)
  21. Fura!

    Прогноз курса доллара к гривне

    Хмельницький, базар, Геологів, обмінники Kit Group 36.60/38.10... і сьогодні не базарний день. О 9:00 було 35.60/37.00 Правда наявність не питав.
  22. Fura!

    Приватбанк

    Хмельницький, Епіцентр щойно завантажили банкомат. Істерики нема.
×