ПЛОХИШ Опубліковано 28 серпня, 2015 Опубліковано 28 серпня, 2015 Кризис - это когда вставляешь карточку в банкомат денег снять, а он в ответ три тысячи взаймы просит до первого числа и карточку не хочет отдавать. 5 Цитата
Популярний пост ПЛОХИШ Опубліковано 28 серпня, 2015 Популярний пост Опубліковано 28 серпня, 2015 (змінено) Набрал горячую ванну, налил много пушистой пены, побросал туда своих любимых уточек, разделся.... И вдруг вспомнил - блин, я же смеситель пришел чинить! Змінено 28 серпня, 2015 користувачем ПЛОХИШ 10 Цитата
Популярний пост Miiich Group Опубліковано 28 серпня, 2015 Популярний пост Опубліковано 28 серпня, 2015 не сочтите за политику, но не смог пройти мимо 17 1 Цитата
Популярний пост Milka Опубліковано 28 серпня, 2015 Популярний пост Опубліковано 28 серпня, 2015 13 Цитата
Популярний пост Svetlana56 Опубліковано 29 серпня, 2015 Популярний пост Опубліковано 29 серпня, 2015 - Сара, я не могу на тебе жениться! - Почему? - Говорят, что у тебя было много мужчин. - Тебе что, не нравится, как я готовлю? - Нет, что ты! Ничего вкуснее я не пробовал! - Тогда, может, тебе не нравится, как я убираю в доме? - Да ты что! У тебя чище, чем в операционной! - Может тебе не нравится, как я принимаю гостей? - Да ты что! Все просто в восторге! - Может, я тебя в постели не устраиваю? - Да я даже не представлял, что можно получать такое удовольствие! - Так ты что, думаешь, что всему этому я на заочных курсах научилась??? 23 Цитата
Популярний пост Timka Опубліковано 29 серпня, 2015 Популярний пост Опубліковано 29 серпня, 2015 14 Цитата
Популярний пост Кеша Опубліковано 29 серпня, 2015 Популярний пост Опубліковано 29 серпня, 2015 15 Цитата
Svetlana56 Опубліковано 29 серпня, 2015 Опубліковано 29 серпня, 2015 Прибігає дитина ввечері з вулиці додому. Матусю, ти мене звала? Ні, не звала. Татусю, ти мене звав? Ні, не звав. Дідусю, бабусю, а ви мене звали? Ні, не звали. Гаразд, тоді ставлю питання інакше. Ми сьогодні взагалі вечеряти будемо? 4 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.