Kometa 3 402 Опубліковано: 18 грудня, 2015 Ночь. Луна. Кладбище. Мужик идет, боится. Вдруг видит - кто-то красит крест.-- Эй! Тебе не страшно? Ночью один крест красишь!-- Нет, не страшно...-- А ты и мертвецов не боишься?-- А чего нас бояться? 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kometa 3 402 Опубліковано: 18 грудня, 2015 Собрались как-то вампиры, упыри, вурдалаки и прочая нечисть ночью на кладбище поспорить, кто больше крови пьет.Продержались час и разбежались - комары заели. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zmey77 276 Опубліковано: 18 грудня, 2015 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ross2k1 61 Опубліковано: 18 грудня, 2015 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kometa 3 402 Опубліковано: 18 грудня, 2015 Не связывайтесь с человеком, который использует ё. Это страшный человек. Если ему не лень тянуться до ё, он и до вас дотянется! 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zmey77 276 Опубліковано: 18 грудня, 2015 ну и не надо 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ross2k1 61 Опубліковано: 18 грудня, 2015 (змінено) Тот момент, когда хотел уйти с работы пораньше, но увидел начальника https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1017366371663903&substory_index=3&id=100001716483729 Змінено 18 грудня, 2015 користувачем ross2k1 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vvvvv 6 805 Опубліковано: 18 грудня, 2015 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sumchanka 3 182 Опубліковано: 18 грудня, 2015 Судились два еврея,Прокурору дали 3 года... 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 18 грудня, 2015 Поки стригся, перукарки обговорювали телесеріал. Ви вже уявили? Дарма. Все було зовсім не так, як ви уявили. - Ліда, я тобі кажу. Він такий, шо я просто відірваться не могла. Подивися. В тебе дома є інтернет? Є? От найди там. Сім серій я подивилася з флешки, сім! Там той дикобразик малий шукає маму, а його обступають ті тигри, чи леви, прайд. І він їм свої голки. А потім мама побачила, шо там лежать ті голки від дикобразика, і думає, малого вже нема. А він насправді десь ходить! І ше там той удав, і я все боюся, шо він когось з’їсть. Найди то в інтернеті, Ліда, найди, я тобі кажу. «Животниє острова Джао». Так і напиши. - То вони настоящі, ті животниє? - Та я тобі кажу ж, настоящі! Я не знаю, як вони то зняли. То Бі-бі-сі, напевно, зняло, бо то ж про животних. Ті животниє як живі. Животниє острова Джао, Ліда. Запиши собі. (с) fb Отар Довженко 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах