ХАУС 5 255 Опубліковано: 13 листопада, 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ХАУС 5 255 Опубліковано: 13 листопада, 2016 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ёрмунганд 13 821 Опубліковано: 13 листопада, 2016 Киевских водителей призвали не пользоваться авто из-за снегопада. Как всегда, на призыв первыми откликнулись водители снегоуборочной техники. 28 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ХАУС 5 255 Опубліковано: 14 листопада, 2016 16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ХАУС 5 255 Опубліковано: 14 листопада, 2016 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ХАУС 5 255 Опубліковано: 14 листопада, 2016 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 14 листопада, 2016 Ученые с помощью электронного микроскопа прочитали сноски в кредитном договоре. 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dazdranagon 202 Опубліковано: 14 листопада, 2016 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Milka 4 407 Опубліковано: 14 листопада, 2016 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 14 листопада, 2016 У нас было. Голова семги, щуки, толстолоба - две. Хвостов - пол кило без масти. Где-то забытое филе сазана и пол какой-то рыбы, которую я вообще не знаю. Не то чтобы это был необходимый запас для ухи, но если начал собирать, в морозилке, становится трудно остановиться. Единственное, что вызывало у меня опасение — это копченая скумбрия. Ничто в мире не бывает более беспомощным, безответственным и порочным, чем вареная соленая рыба. Я знал, что рано или поздно мы перейдем и на эту дрянь.... 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах