Папа_2 1 977 Опубліковано: 31 травня, 2017 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа_2 1 977 Опубліковано: 31 травня, 2017 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stromba 7 142 Опубліковано: 31 травня, 2017 Я ей говорю: «Бери в рот и соси». А она кочевряжится. Я не умею… Я не буду… Я опять спрашиваю: «Так сосать будешь? Она головой мотает. И чо дальше было? А чо дальше? Смотал шланг, закрыл бак и уехал. А то бензина дай, да еще и сам соси… 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stromba 7 142 Опубліковано: 31 травня, 2017 C улицы пришли два куска грязи… Говорят, что они мои дети… Пойду отмою - по голосу вроде похожи…))))) 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stromba 7 142 Опубліковано: 31 травня, 2017 Ребенок 4-х лет вернулся из деревни, и сидя в троллейбусе, видя как человек перебегает в не положенном месте выдал - «Куда, бл*ть по грядкам!!!»)) 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 177 Опубліковано: 31 травня, 2017 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кассандра 1 339 Опубліковано: 31 травня, 2017 Мяу! 1 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kett 193 Опубліковано: 31 травня, 2017 По мнению многих женщин, настоящий мужчина всегда должен просыпаться с мыслью: "О, Боже, моей жене нечего надеть!" 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kett 193 Опубліковано: 31 травня, 2017 Ведь можешь же, ... когда хочешь...Похвалила жена мужа..., поймав его на соседке. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Эвген 6 555 Опубліковано: 1 червня, 2017 Правда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах