Популярний пост beck73 Опубліковано 5 вересня, 2017 Популярний пост Опубліковано 5 вересня, 2017 18 Цитата
Floyd Опубліковано 6 вересня, 2017 Опубліковано 6 вересня, 2017 — А вам, что же, мои стихи не нравятся? — с любопытством спросил Иван. — Ужасно не нравятся. — А вы какие читали? — Никаких я ваших стихов не читал! — нервно воскликнул посетитель. — А как же вы говорите? — Ну, что ж тут такого, — ответил гость, — как будто я других не читал? Булгаков 3 Цитата
Популярний пост stromba Опубліковано 6 вересня, 2017 Популярний пост Опубліковано 6 вересня, 2017 Фото из публикации Віталій Хруща в Анекдоты. Безоговорочный Юмор Отметить на фото Параметры Отправить в Messenger Нрави Комментарий 16 Цитата
Популярний пост Kataleya Опубліковано 6 вересня, 2017 Популярний пост Опубліковано 6 вересня, 2017 12 Цитата
Популярний пост Ёрмунганд Опубліковано 6 вересня, 2017 Популярний пост Опубліковано 6 вересня, 2017 35 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.