ProsтoPreлest 2 185 Опубліковано: 6 травня, 2019 (змінено) 4 минуты назад, Kometa сказал: Згодна, блін! Згодна!!! Згідна!!!! Весілля і кохаю доньку. Писав російськомовний, все рівно видно))) Але смішно? Змінено 6 травня, 2019 користувачем ProsтoPreлest Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 6 травня, 2019 11 хвилину тому, Kometa сказав: Згодна, блін! Згодна!!! Так в тому то й весь прикол, коли треба дочку заміж випхати, принципи грамар-наці побоку 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ProsтoPreлest 2 185 Опубліковано: 6 травня, 2019 На одном из рейсов в Лондон блондинка, купившая простой билет, решила перейти в бизнескласс. Уселась в удобное кресло, протянула ноги и наслаждалась полетом. В течение нескольких минут стюардесса подошла к ней и попросила ее вежливо, чтобы она вернулась на свое место,так как не заплатила за бизнескласс, блондинка ответила: "Я блондинка, я красивая, я лечу в Лондон и останусь сидеть здесь." Стюардесса пошла в кабину и объяснила второму пилоту. Пилот пришел и попросил блондинку вежливо, чтобы та вернулась на свое место, блондинка ответила: "Я блондинка, я красивая, я лечу в Лондон и останусь сидеть здесь." Второй пилот вернулся в кабину и объяснил все капитану. Капитан в ответ: "Я женат на блондинке, я разберусь с этим." Капитан подошел и что-то прошептал ей на ухо, блондинка, полная неожиданности немедленно ответила, "Не может быть!? Ну, я иду обратно на свое место." Пилот и стюардесса в изумлении спросили: Что ты ей сказал, что она так быстро убежала на свое место ??? Капитан ответил: - я сказал ей, что бизнескласс не летит в Лондон. 16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 6 457 Опубліковано: 6 травня, 2019 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kometa 3 402 Опубліковано: 6 травня, 2019 2 часа назад, ProsтoPreлest сказал: Згідна!!!! Весілля і кохаю доньку. Писав російськомовний, все рівно видно))) Але смішно? http://slovopedia.org.ua/30/53399/26313.html сорри за оффтоп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kometa 3 402 Опубліковано: 6 травня, 2019 2 часа назад, Pan Włodek сказал: Так в тому то й весь прикол, коли треба дочку заміж випхати, принципи грамар-наці побоку То я додала його очікувану відповідь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ignatiusP 11 823 Опубліковано: 6 травня, 2019 10 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
тот самый 2 947 Опубліковано: 6 травня, 2019 1 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
тот самый 2 947 Опубліковано: 6 травня, 2019 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 6 травня, 2019 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах