PIK 4 130 Опубліковано: 5 жовтня, 2019 1 1 1 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ignatiusP 11 823 Опубліковано: 5 жовтня, 2019 2 часа назад, barbarisw2 сказал: Из серии " Наша служба и опасна, и трудна.." 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ignatiusP 11 823 Опубліковано: 5 жовтня, 2019 2 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 6 457 Опубліковано: 5 жовтня, 2019 1 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 6 457 Опубліковано: 5 жовтня, 2019 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kesha876 9 347 Опубліковано: 5 жовтня, 2019 Беседуют два приятеля: — А я вот читал у одного антрополога, будто Бог женщину вовсе не из ребра Адама сотворил. Это только ради приличия говорят, что из ребра, мол. Ребра то у нас все на месте, хоть справа, хоть слева. Не веришь — можешь пересчитать. В мужском организме есть только один единственный орган без кости... — Язык? — Нет. Язык — это орган внутренний, он во рту находится. — А что же тогда? Ухо? — В ухе имеется хрящ. И потом: уши-то и у баб есть. — Гос-споди, Боже мой! . . Неужели?! . . — Вот именно. И сразу все становится на свои места. Думали, почему он так себя ведет, орган-то? А мы почему так себя ведем? Это все тоска по утраченной косточке, понял? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbarisw2 4 509 Опубліковано: 5 жовтня, 2019 (змінено) 7 часов назад, PIK сказал: А что одной мало ? Мне думается, две - перебор ? P.S. Впрочем, чуть подумав и вспомнив, один из эпизодов фильма «Гвендолин» (англ. Gwendoline), уже так не кажется Змінено 5 жовтня, 2019 користувачем barbarisw2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 5 жовтня, 2019 К вопросу о количестве. Здесь, я думаю, перебора не будет ))) 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 5 жовтня, 2019 1 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lisichkus 29 381 Опубліковано: 6 жовтня, 2019 1 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах