lisichkus 29 381 Опубліковано: 17 грудня, 2021 3 5 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lisichkus 29 381 Опубліковано: 17 грудня, 2021 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
exo 45 012 Опубліковано: 17 грудня, 2021 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ignatiusP 11 823 Опубліковано: 17 грудня, 2021 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ignatiusP 11 823 Опубліковано: 17 грудня, 2021 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Барракуда 77 Опубліковано: 17 грудня, 2021 1 час назад, ignatiusP сказал: . Очевидно, Барракуда, как, впрочем, и vad4607 - избранные. Судите сами : Хм... избранные...надеюсь, не настолько : https://youtu.be/fAvQhKX89D4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Brocar 3 555 Опубліковано: 17 грудня, 2021 (змінено) 1 час назад, ignatiusP сказал: Я провожу этот ритуал когда выпадает первый снег. Не знаю точно для чего его проводят, но судя по тому, что снег больше не выпадает, это "ритуал изгнания снега" И чтобы не оффтопить Змінено 17 грудня, 2021 користувачем Brocar 1 20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tohan 6 804 Опубліковано: 17 грудня, 2021 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tohan 6 804 Опубліковано: 17 грудня, 2021 3 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 177 Опубліковано: 17 грудня, 2021 После ночи близости,50 летний мужик рассказывает друзьям:-Сначала целый час не поднимался,потом долго не мог кончить,а затем бессонница...Об этом же 20 летняя партнёрша, рассказывает подругам:-Я в шоке:-целый час прелюдии, затем целый час офигительного коитуса,а потом до утра,читал мне стихи!Да чтоб я после этого связалась с ровесниками!? Сімейна пара із десятилітнім стажем подружнього життя у неділю ранком приходить до стоматолога. Чоловік і каже: -Лікарю, я Вас благаю, я дуже запізнююся на службу в церкву, а тут цей зуб. Будь ласка, якщо можете, то якнайшвидше вирвіть того зуба і все. Не потрібно ніяких новокаїнів, уколів і всякого такого, головне - швидко! Лікар вражений... - Я в захопленні від Вашої мужності, але... ну як скажете, який зуб Вам потрібно вирвати? Чоловік в коридор до жінки: - Галю, сонечко... підійди будь ласка до лікаря і покажи, який в тебе зубчик болить?! 1 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах