Анджелина 21 013 Опубліковано: 19 вересня, 2016 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimavid 164 Опубліковано: 19 вересня, 2016 — Бэрримор, что это за вой на болотах? — Вы так и не свозили свою бабу на море, сэр? 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 19 вересня, 2016 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 19 вересня, 2016 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 19 вересня, 2016 приїхАв гуцул в одесу. показали му потьомкінскі сходе, відвели в оперний, погрів крижі на аркадії і ланжероні. тогди му кажут: - але на дерибасівску ввечер би с не йшов. там тогди сама банда збираїси. він сидит і думає: аби я приїхАв так здалека і не вздрів дерибасівскої.залив пару кілішків віскарика в барі, дачековси вечера і фіть на деребасівску. а то вже пізно. людей гет нема. йде, тулитси до будинків. дивитси а на него сунеси двометровий здоровило. гуцул вже хтів бічьи гет, але вздрів, що здоровило вже го виде і думає се: е, нє, ти з мене смійовси не будеш. тілько здоровило підійшов ближче, гуцул єк розженетси, єк му заладує ногов по феберже зо всєї сили і драла. здоровило впов на коліна і пищьит діточим фальцетом: - а най го курва шляк трафе. ну а я чо не послуховси, що на ті дерибасівскі іно самі бандити... 1 11 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 19 вересня, 2016 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 19 вересня, 2016 Поколение Instagram 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 19 вересня, 2016 Не знаю что это: совпадение, пророчество или жребий судьбы 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 19 вересня, 2016 Мужская мода, блин. Не буду говорить и показывать эту картинку мужу, чтобы не расстраивать его, что он завтра пойдет на работу, одетый не по моде. 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Milka 4 407 Опубліковано: 20 вересня, 2016 16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах