Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
11 часов назад, dnipro сказал:

Это у них еще с  апреля.Только с приноса,даже для ВИПов.Но нужно отдать им должное-все  это "смутное время" брали все,проходящее машинку-ну,кроме маленького портрета и воистину дерьма.)  В апреле обналичивал часть военных облигаций-поскольку ходил не один день,просил кассира оставлять качественные, в итоге-процентов 30 синими.

1996 так, брали без питань АЛЕ при умові якщо без написів, печаток і т.д.
В мене довго роздивлялись і зрештою не взяли купюру,
на якій на звороті був кульковою ручкою намальований чи то хрестик, чи то абревіатура (я особисто не роздивлявся), за розмірами, десь міліметрів 5.

В іншому відділенні не хотіли брати євро-купюру з лінією намальованою кульковою ручкою (сантиметра 3-4). Що прикольно, мені цю євро-купюру видали в цьому ж відділенні, ця ж касирка, коли видавали депо.

Опубліковано: (змінено)
1 час назад, Mozart сказал:

Я там тоже VIP, перс.менеджер и звонил сегодня. Очень просил пролонгировать (в этом месте у меня начался нервный смех). Наверно, предложу часть оставить, если остальное отдадут "синим". Не согласятся... начну выносить все.

Дуже просили - це вірний знак.
От майже всі банки, з яких я звалив вчасно (а з деяких з багатоденними відвідуваннями для забирання смішними порціями валюти - спогади на все життя), потім телефонували, і казали, що в них зараз є чудова депо-пропозиція (а деякі і не один раз телефонували).
А форум (новінський, редиска, м'яко кажучи), після лонгування депо видали какао-напій, натяк на відомі події, які тоді відбувались, ну і на відому персону. Натяк, на жаль, я зрозумів, лише коли у форум через місяць-два ввели ТА.

Змінено користувачем 200314

Сьогодні  (Київ) забирав свої € так перед мною чоловік забирав $, не купував, а забирав так дали синіми. 

Змінено користувачем Shansss
Опубліковано:
7 часов назад, Shansss сказал:

Сьогодні  (Київ) забирав свої € так перед мною чоловік забирав $, не купував, а забирав так дали синіми. 

Назва банки?

Опубліковано:
9 годин тому, Shansss сказав:

Приват

Опубліковано:

Приват теперь даёт и синие купюры баксов. По пимерной оценке в Днепре и окрестностях выдают около 30% синими. Но и мусора в кассах Привата много. И раз на раз не приходится, часто синих просто нет.

В нынешнем режиме работы Привата с использованием пополнения Приват-вклада уже можно решать практически любые задачи. Но не в один день).

Сьогодні навмисно зайшов у місце відділення Привату - на запитання, чи є долари на продаж, отримав відповідь - лише 1996 року, і за словами касиру така ситуація тепер надовго. Синіх нема і скоріш за все у найближчому майбутньому не буде. Прифронтове місто Донецької області.

Змінено користувачем gavchik