admin 28 687 Опубліковано: 16 листопада, 2014 Это уже народ решил оплатить подписку и с одного аккаунта целой группой сидеть на форуме? Наверняка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irvin 506 Опубліковано: 16 листопада, 2014 (змінено) Таки родил эту идею коллективный разум по рублю скидывались ,небось.. Змінено 16 листопада, 2014 користувачем пикассо 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanderEA 3 313 Опубліковано: 16 листопада, 2014 Теперь нужно родить, как коллективный разу побороть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 16 листопада, 2014 Теперь нужно родить, как коллективный разу побороть Да че там рожать, элементарно все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vvvvv 6 805 Опубліковано: 16 листопада, 2014 я правильно понимаю - если у меня дома висит открытая вкладка на компе, то меня должно по идее выкинуть, если я с телефона буду заходить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 16 листопада, 2014 висит открытая вкладка Висит или активно используется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vvvvv 6 805 Опубліковано: 16 листопада, 2014 Висит или активно используется? Практически все время висит открытая вкладка. Может допустим ребенок комп включить... Либо же наоборот - в телефоне не вышла с форума и захожу на компьютере.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 16 листопада, 2014 Практически все время висит открытая вкладка. Может допустим ребенок комп включить... Либо же наоборот - в телефоне не вышла с форума и захожу на компьютере.... Проблемы возникнут только у 2 и более лиц, пытающихся читать форум одновременно под одним аккаунтом. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim Dim 9 Опубліковано: 17 листопада, 2014 Товарищ админ! я хоть и не из Америки, но там такого времени не бывает : 22:13 PM !!!!!! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lasvegas 774 375 Опубліковано: 17 листопада, 2014 Товарищ админ! я хоть и не из Америки, но там такого времени не бывает : 22:13 PM !!!!!! ты сам в НАСТРОЙКАХ должен поменять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах