Перейти до змісту

Девушкам из высшего общества...

667 проголосували

1. 1. Какая разница в возрасте с женой (мужем) оптимальна?

• Ровесники
      70
    • Муж старше на 1-5 лет
      294
    • Муж старше на 5-10 лет
      181
    • Муж старше более, чем на 10 лет
      32
    • Жена старше на 1- 5 лет
      49
    • Жена старше на 5-10 лет
      3
    • Жена старше более, чем на 10 лет
      5

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пожалуй не все "принцы" с утра на работу бегут. 

100%. Я даже с кровати не слажу, если жена кофе утром принесет. Вообще отказался от прямохождения: либо лежу, либо езжу на велике... еще плаваю, когда тепло. 

Опубліковано

Есть фишка у мужчин, при выборе партнерши на века, но я Вам её не скажу... Только в личку, кому интересно. Только без обид...

Тоже мне секрет.

Мужчины обычно ищут женщину, похожую на свою маму. Поэтому, женщины, если Ваша цель - заполучить какого-то конкретного мужчину - сначала познакомьтесь с будущей свекровью и попробуйте стать ее копией. Результат - гарантирован. 

Другое дело, что возможны нюансы:

1) образец "для подражания" слишком не похож на Вас

2) стереотип "Я и так идеальна"... 

Ну, тогда не обижайтесь... 

Опубліковано (змінено)

чарівна Blondinko, і Ваші подруги/колеги/сестриці по проблемах (ВАМИ ЖЕ І НАДУМАНИХ)! 

1. на першому і усіх інших побаченнях, і потім..... чоловіка треба слухати, підхвалювати (щиро), і спокушати теж щиро. питань не треба (Ви не на переговорах).

2. стосовно "розібрали усіх нормальних"  -  Ваш буде тільки для Вас, Ви його відчуєте одразу.

3. до 30-ти ( чи хто там що нашкрябає) заміж  -  повна дурня. Блондинки молоді та сексуальні до безмежного віку, як і брюнетки. Потрібно тільки усім своїм єством відчувати себе жінкою, балдіти від життя незалежно від обставин, випромінювати любов.   

написано з власно досвіду, блондинкою, з кар`єрою (забезпеченою мат.частиною ), вийшла заміж в 34, народила синочка в 36, і кажу відверто  -  можна було б ще трішки побути вільною.

чоловіків достойних є достатньо, і навколо Вас теж. 

ЗАБУЛА: свій гострий розум та ділову хватку будете демонструвати тільки будучи глибоко заміжньою пані, при розподілі сімейного бютжету та перспективному плануванні розвитку сім`ї.

Змінено користувачем admin
Опубліковано (змінено)

Тоже мне секрет.

О, Вы даже не представляете, как у меня открылись глаза, когда я узнала ЭТУ фишку... :blink:

LIKA, дякую ;)

Змінено користувачем Гість
Опубліковано

Если пройтись по приличным заведениям вечером в нашем городе - здесь вечное 8 марта.

90% посетителей - женщины.

так одни ищут своего принца, другие уже нашли (по этому им завтра на работу не надо))

ну а принцы уже спят, им завтра рано вставать ))

Пожалуй не все "принцы" с утра на работу бегут. Можно и через коммутации что-то порешать. А если семья и дети, то тем более зачем из дома с утра по раньше бежать?   :rolleyes:

Хотя если не высыпается и нужно доспать...  :)

100%. Я даже с кровати не слажу, если жена кофе утром принесет. Вообще отказался от прямохождения: либо лежу, либо езжу на велике... еще плаваю, когда тепло. 

Может вы и не встаете, но и по вечерам в поисках спутницы жизни по кафешкам не ходите.

Опубліковано

Басню про стрекозу читали? Ну или там синдром Дауна...?

про синдром ДАУНА  -  з усіх породіль мене ставили в приклад по легкості родів та відновленню організму після (віку не знали). Після уточнень дати народження - не мали аргументів. З мого оточення біля 10-ти жінок успішно народжують після сорока з гаком здорових малюків. Басні Вами згадані - ..... надцятого століття писані. Тоді в тридцятник уже готувались на Суд Божий.  Ви ще з тих будете? 

Опубліковано

З мого оточення біля 10-ти жінок успішно народжують після сорока з гаком здорових малюків. 

Моя жена родила дочку в 40 лет. Второе "кесарево". Вот так. 

Но если интересно мое мнение... детей надо рожать РАНЬШЕ. У ребенка должны быть МОЛОДЫЕ и ЗДОРОВЫЕ родители

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...