Сергій76 11 Опубліковано: 1 липня, 2023 Окко обещаю до конца недели еще на 2грн поднять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
T626 135 Опубліковано: 1 липня, 2023 2 години тому, Kukusya сказав: В 14.30 застосунок підвисав, але купити вийшло...а за хвилин 10 вже всьо і так було до кінця дня схоже Та я купив але з якого разу хз. А якби знав шо підняття на 1грн буде - то бі не купляв. Після 12-ї ціна піднялась і все запрацювало. Помилки зникли купляй з першого разу без проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 027 Опубліковано: 1 липня, 2023 5 часов назад, Twin сказал: Укрнафта взагалі по 40,99 п'ятий, заїхав залив... Говорят с качеством не особо у них. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 1 липня, 2023 25 минут назад, Ирина_ сказал: Говорят с качеством не особо у них Все залежить від директора АЗС , якщо за його вказівкою (або нишком від нього) не бадяжать то бензин нормальний 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 182 Опубліковано: 1 липня, 2023 В останній тиждень червня (з 23 по 30 червня) ціни в гурті почали стрімко зростати і за цей період бензин А-95 підскочив на 5,5 грн/л, вартість дизельного пального зросла на 2,75 грн/л. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи «А-95». У п’ятницю, 30 червня, «п’ятірка» пропонувалася в ринок в середньому за 40,5 грн/л, а торгівля провадилась у межах 36-42 грн/л, що на 4,5-6 грн/л вище порівняно з минулим тижнем. В південному й західному регіонах країни «п’ятірку» пропонували за найнижчими цінами— 36-40 грн/л, дорожче продавали А-95 у північному й центральному регіонах — за 38-42 грн/л. Ціна «двійки» в гурті за цей же період зросла на 6 грн/л, до 38,25 грн/л. Таке суттєве зростання бензинів викликане нестачею пропозицій, а також дооцінкою трейдерами вартості імпортного ресурсу за новим оподаткуванням в липні. Ціна гуртових партій ДП в останній день місяця була на рівні 37,5 грн/л, а торгівельний коридор знаходився в межах 35-39,5 грн/л, за тиждень цей діапазон зріс на 2,5-3 грн/л. На півдні дизпальне пропонувалось в ринок за 35-38 грн/л, а за тиждень середня ціна тут зросла на 2,75 грн/л, до 36,5 грн/л. У західному регіоні ДП можна було придбати за 35,5-39 грн/л, при цьому середня ціна тут підвищилася на 3,5 грн/л, до 37,5 грн/л. У північному регіоні цінники на дизельне пальне за тиждень не змінилися — 33,75 грн/л. У північних і центральних регіонах цінники на ДП приросли також на 3,25-4 грн/л (36,5-39,5 грн/л), і в середньому дизпальне в цих областях коштувало 37,75 грн/л та 38 грн/л, відповідно. Кількість пропозицій в гурті в останні дні червня суттєво зменшилася, частина операторів взяла паузу в торгівлі перед поверненням довоєнного оподаткування, інші трейдери розпродали свій ресурс і очікують на надходження нових партій, які будуть продавати за новою ціною. «Частина трейдерів, що має ресурс на колесах, не сильно смикала ціни, бо хоче продати швидше. Інші створили запас й озвучували захмарні цінники, ніби то нові податки вже набули чинності», — каже один із операторів про оперативну ситуацію на ринку. В цілому за період зростання, яке розпочалось 19 червня, оптові ціни на бензин додали 6 грн/л, дизпальне — 4 грн/л. 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 182 Опубліковано: 1 липня, 2023 33 минуты назад, Кремень сказал: Все залежить від директора АЗС , якщо за його вказівкою (або нишком від нього) не бадяжать то бензин нормальний Еще задолго до войны, проезжая транзитом Кременчуг, мне говорили с завода, где я могу заправиться . 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 435 Опубліковано: 1 липня, 2023 2 минуты назад, snezha сказал: Еще задолго до войны, проезжая транзитом Кременчуг, мне говорили с завода, где я могу заправиться . Я і наразі знаю де можна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 182 Опубліковано: 1 липня, 2023 (змінено) Сегодня, 1 июля, заправки повысили цены на топливо, актуальные цены на АЗС: Сокар: бензин 49,19, был по 46,9. Дизель 47,19, был 44,9 Окко и WOG: бензин 47,99, был 46,99. Дизель 45,99, был 44,99 БРСМ: А95 плюс - 42,99 (было 41,59) дизель 41,79 (было 40,1). Motto: был бензин 42,18, дизель 42,98. Сейчас оба по 43,98. Цена в Польше сегодня была минимальная на А-95 по 57,5 грн Змінено 1 липня, 2023 користувачем snezha 1 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 027 Опубліковано: 1 липня, 2023 3 часа назад, snezha сказал: Еще задолго до войны, проезжая транзитом Кременчуг, мне говорили с завода, где я могу заправиться . Там три заправки на которые бензин шел по трубе с наливочной - 92. Это возле самой наливочной - Авиас,по улице НПЗ Укрнафта и на Полтавском Шляхе на въезде со стороны Полтавы Авиас - Кохновка. Да? Я там тоже была,на самом НПЗ на сбыте. И сейчас часто проезжаю сам город. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 182 Опубліковано: 1 липня, 2023 50 минут назад, Ирина_ сказал: Там три заправки на которые бензин шел по трубе с наливочной - 92. Это возле самой наливочной - Авиас,по улице НПЗ Укрнафта и на Полтавском Шляхе на въезде со стороны Полтавы Авиас - Кохновка. Да? Я там тоже была,на самом НПЗ на сбыте. И сейчас часто проезжаю сам город. Да заправки куда шло топливо прямо с завода. Адреса не помню 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах