Mozart 668 819 Опубліковано: 2 липня, 2023 16 часов назад, Сергій76 сказал: Окко обещаю до конца недели еще на 2грн поднять. Я 30.06. протупил, не взял. Вчера подняли +1 грн, но я уже купил столько, сколько хотел про запас. А сегодня утром подняли еще +1 грн. Похоже, они решили "резать хвост собаки по частям" 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 819 Опубліковано: 2 липня, 2023 20 часов назад, Twin сказал: Укрнафта взагалі по 40,99 п'ятий, заїхав залив... Завтра буду проезжать мимо, тоже заправлюсь. К сожалению, от меня эта заправка ОЧЕНЬ далеко, а специально ехать времени нет. Ну, того, что купил на кошелек Fishka, думаю, месяца на 2-3 хватит (а больше там не хранится). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 028 Опубліковано: 2 липня, 2023 15 часов назад, Кремень сказал: Я і наразі знаю де можна Где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 819 Опубліковано: 3 липня, 2023 Ну, дают OKKO и WOG! В полночь еще на 1 грн подняли. Итого, уже +3 грн к пятнице. Те, кто на выходных не смотрел на цену, сегодня прозреют... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 819 Опубліковано: 3 липня, 2023 Только что заправился на Укрнафте, залил под крышечку. А-92 по 42,90. А-95 по 43,90 (+3 грн к старой цене). А на ОККО уже 49,99. И чувствую, это далеко не предел 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 436 Опубліковано: 3 липня, 2023 02.07.2023 в 10:18, Ирина_ сказал: Где? Якщо Ви кременчужанка - пишіть мені в особисті. Якщо ні, тоді це немає сенсу, Ви цю заправку просто не знайдете, вона в не досить людному місті знаходиться і знають про неї виключно місцеві водії. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 028 Опубліковано: 3 липня, 2023 21 минуту назад, Mozart сказал: И чувствую, это далеко не предел 7-8 грн плюс к старой. Где-то в уши залетело. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 436 Опубліковано: 3 липня, 2023 (змінено) 28 минут назад, Mozart сказал: Только что заправился на Укрнафте, залил под крышечку. А-92 по 42,90. А-95 по 43,90 (+3 грн к старой цене). А на ОККО уже 49,99. И чувствую, это далеко не предел А якже обіцянки операторів ринку, що ще деякий час АЗС будуть працювати на старих запасах, бо пального завезено дуже багато ? Потім це пальне за старими цінами розбавиться пальним по новим цінам і тому ціна не ростиме так стрімко ? А по факту бачимо все як завжди : якщо акциз чи ПДВ на пальне змінилося то ціни ростуть миттєво, натомість якщо все вищеперераховане знизилось , то блін ну дуже довго АЗС ще "розпродає" залишки старого дорогого палива. Висновок : нікому, хто щось обіцяє з екранів ТБ або в інших ЗМІ вірити не можна, думати треба самому і діяти лише на випередження. Змінено 3 липня, 2023 користувачем Кремень Виправлення граматичних помилок 2 2 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
snezha 11 185 Опубліковано: 3 липня, 2023 33 минуты назад, Кремень сказал: А якже обіцянки операторів ринку, що ще деякий час АЗС будуть працювати на старих запасах, бо пального завезено дуже багато ? Потім це пальне за старими цінами розбавиться пальним по новим цінам і тому ціна не ростиме так стрімко ? А Вам и не добавили сразу 10 грн на литре бензина 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 436 Опубліковано: 3 липня, 2023 1 час назад, snezha сказал: 1 час назад, Кремень сказал: А якже обіцянки операторів ринку, що ще деякий час АЗС будуть працювати на старих запасах, бо пального завезено дуже багато ? Потім це пальне за старими цінами розбавиться пальним по новим цінам і тому ціна не ростиме так стрімко ? А Вам и не добавили сразу 10 грн на литре бензина А що повинні аж 10??? А свої прибутки з 1л вони не хочуть зменшити хоча б до 5грн/л замість 10? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах