admin 28 687 Опубліковано: 8 березня, 2018 5 минут назад, Аид сказал: Полковнику спецназа шмальнут в организм свинцовой маслиной и он расскажет как бить Апостолу Петру. Ну я удовольствие не от техники, а от рассказов о жизненном опыте персонажа получил. Какие душевные люди работают органах или просто ходят по улицам.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 771 Опубліковано: 8 березня, 2018 21 минуту назад, admin сказал: Ну я удовольствие не от техники, а от рассказов о жизненном опыте персонажа получил. Какие душевные люди работают органах или просто ходят по улицам.... Дурка по данному персонажу плачет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 8 березня, 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 8 березня, 2018 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 17 березня, 2018 https://youtu.be/b7RV3AuRILA 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 17 березня, 2018 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 25 березня, 2018 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
witas65 2 397 Опубліковано: 27 березня, 2018 В 25.03.2018 в 16:31, Анджелина сказал: Пропозиція в стилі Кличка, не тільки лиш кожна зрозуміє, що їй пропонують. Мені здається, більше шансів на успіх мають ті, хто пропонує в стилі поручика Ржевського 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 28 березня, 2018 23 часа назад, witas65 сказал: Пропозиція в стилі Кличка, не тільки лиш кожна зрозуміє, що їй пропонують. Мені здається, більше шансів на успіх мають ті, хто пропонує в стилі поручика Ржевського Да не совсем я соглашусь в Вашем высказанном мнении. На стиль Кличка это не похоже...Очень уж виртуозно, тонко и игриво закручено, щекотя слух. Отдаться не захочется, но по любому мужчина обратит на себя внимание, что собственно он и желал и добивался сделать. )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 28 березня, 2018 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах