admin Опубліковано 8 березня, 2018 Опубліковано 8 березня, 2018 5 минут назад, Аид сказал: Полковнику спецназа шмальнут в организм свинцовой маслиной и он расскажет как бить Апостолу Петру. Ну я удовольствие не от техники, а от рассказов о жизненном опыте персонажа получил. Какие душевные люди работают органах или просто ходят по улицам.... Цитата
Аид Опубліковано 8 березня, 2018 Опубліковано 8 березня, 2018 21 минуту назад, admin сказал: Ну я удовольствие не от техники, а от рассказов о жизненном опыте персонажа получил. Какие душевные люди работают органах или просто ходят по улицам.... Дурка по данному персонажу плачет Цитата
Анджелина Опубліковано 17 березня, 2018 Опубліковано 17 березня, 2018 https://youtu.be/b7RV3AuRILA 1 Цитата
witas65 Опубліковано 27 березня, 2018 Опубліковано 27 березня, 2018 В 25.03.2018 в 16:31, Анджелина сказал: Пропозиція в стилі Кличка, не тільки лиш кожна зрозуміє, що їй пропонують. Мені здається, більше шансів на успіх мають ті, хто пропонує в стилі поручика Ржевського 3 1 Цитата
Анджелина Опубліковано 28 березня, 2018 Опубліковано 28 березня, 2018 23 часа назад, witas65 сказал: Пропозиція в стилі Кличка, не тільки лиш кожна зрозуміє, що їй пропонують. Мені здається, більше шансів на успіх мають ті, хто пропонує в стилі поручика Ржевського Да не совсем я соглашусь в Вашем высказанном мнении. На стиль Кличка это не похоже...Очень уж виртуозно, тонко и игриво закручено, щекотя слух. Отдаться не захочется, но по любому мужчина обратит на себя внимание, что собственно он и желал и добивался сделать. )) Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.