Перейти до вмісту

yakim

Гігант думки
  • Публікації

    571
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

1 479 Душка

Про yakim

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Lutsk

Відвідувачі профілю

8 866 переглядів профілю
  1. Те знає тільки термінал... Якщо заклеїте блискучим, то навряд чи прийме. Пошукайте матовий вузький 1 см ширина. Тоді шансів більше. Банк скоріш за все візьме на інкасо.
  2. yakim

    Прогноз курса доллара к гривне

    вичитувати постанову , та ще й зі змінами це ще той квест...На це не маю часу. На мій хлопський розум завтра під керІвництвом НБУ будемо потихеньку підростати для стимулювання експортерів. Перший рівень десь в районі 37,20-37,50. Моя особиста думка.
  3. а потім вона кладе долари на детектор, вони його не проходять (такі налаштування), Згідно інструкції, якщо купюри не пройшли детектор, то вона має право їх не приймати.Потім розсилає ваше фото (ви ж памятаєте, що ведеться відеофіксація?) колегам з попередженням . що носять багато дол,1996 року
  4. yakim

    Прогноз курса доллара к гривне

    про податки для обмінників: без різниці скільки він заробляє, податок платиться авансом. https://biz.ligazakon.net/news/215577_u-dps-rozpovli-pro-nov-pravila-opodatkuvannya-punktv-obmnu-valyut
  5. Складається враження , що в очах звичайного громадянина власники обмінок (оператори ринку) це прям якісь "монстри -шахраї". Серед моїх знайомих таких немає, всі порядні та помірковані люди(повезло?), Про заробіток в 30- 40% на зношених купюрах: - " Нацбанк назвав 7 банків, які приймають стару інвалюту на інкасо — комісії від 10% до 50% Райффайзен Банк — 10% суми; ПУМБ — 12% суми; Акордбанк — 15% суми; Кредобанк — 15% суми (мінімум 350 грн); Перший інвестиційний банк — 15% суми; Укрексімбанк (послуга припинена) — 20% суми; МТБ Банк — 50% суми." тобто МТБ банку можна 50% а обмінкам ні? При тому, я сумніваюсь , що фінансові компанії мають можливість вивозити валюту за кордон, а банки можуть. Питання зношених купюр може вирішитись просто- не продавати зношені через каси, а вилучати на інкасо. Поступово вони б зникли з обігу. Але це ж треба "напружитись"... А ніхто не хоче...
  6. Один із варіантів- торгує на базарі умовний Ахмед чи Абдула килимами, чи кальянами. Ціни в нього у доларах. Перевірити спавжність він не може. Але він знає, що обмінники в місті ставлять печатку на купюрі, яка пройшла через них. Відповідно він спокійний, що вона не фальшива.
  7. Ну да, интересно. К сожалению, не смогу сказать, чем выдадут, так как я подсказал товарищу такую операцию и сам присутствовал при этом действе.
  8. покупатели валюты в обменках поделились на две категории - с выпученными глазами ищут синий доллар на 15 коп дороже - с хитрым прищуром готовы выторговать минус 10 коп за белый
  9. вчера терминал съел - 1996 год в нормальном состоянии - 2003 с затертым портретом - 50 дол белого цвета - сотенные купюры с признаками плесени (слегка бурые пятна видны невооруженным глазом)
  10. потому, что могут не принять . Вчера в Луцке люди сдавали дол, в кассу Привата, полученные в Привате Тернополя. Купюры 96 года. Две не взяли- те которые были с небольшими печатями.
  11. yakim

    Я б в айтишники пошел...

    да, именно службы поддержки. Как сделал бы я: - написал на почту поддержки все свои вопросы, как можно детальнее и подробнее (от кого будут приходить средства, юрлицо или физлицо, куда будут уходить и за что, примерные обьемы операций в месяц, квартал, год и тд.) После получения ответов принимать решение. Если у Вас обороты большие, возможно стоит обратиться к юридическим фирмам и зарегистрировать иностранную компанию и открывать счет для нее.
  12. yakim

    Я б в айтишники пошел...

    платежных систем много, не стесняйтесь общаться с поддержкой. (Навскидку, Paysera. Vialet, PayAlly)
  13. 1-го лютого вечір- температура 38,5. Другого лютого експрес тест - є ковід. Сімейний лікар сказав лікуватись симптоматично. Два дні температура 38,5- збивав звичайним парацетамолом. На третій день температури немає, закладений ніс і біль у горлі. Сьогодні був у лікаря- легені чисті. Живемо далі... Всім здоров'я!
  14. yakim

    Юмор (без политики)

    Люблю такое... На Карно и Гейзенберге пришлось напрячься, даже погуглить... Со всеми остальными понятно
  15. yakim

    Юмор (без политики)

    Конфликт поколений... — На Дюну пойдёшь? — А они ещё выступают?
×