Перейти до вмісту

галсо

Форумчанин
  • Публікації

    81
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

130 Душка

Про галсо

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

1 936 переглядів профілю
  1. галсо

    Хочу халат....

    Найдіть дизайнера, виконає все, як вам потрібно.Виберете тканину, колір, дизайн, авторську вишивку(вишивальні машини чудеса майстерності творять).Також і каміння Сваровскі вставлять, пошиють під ваш розмір, врахують практичний догляд.
  2. галсо

    Парадоксы Библии

    Є такі, поцікавтесь більше рукописами, датованими ІІ століттям до н.е., що знайдені в Кумранських печерах в 1947р.Там було знайдено більше 170 сувоїв, що містили уривки майже всіх книг єврейських писань.Ці знахідки вивчаються вже понад 70 років і донині. Що цікаво, що між ними і відомими до них часова різниця 1000 років, але зміст текстів не змінився, що дуже здивувало вчених.Поцікавтесь цим глибше. Чи знаєте що Біблія писалась понад 1600 років? Що деякі письменники не бачили і не знали один одного(між ними проходило навіть 450 років), але продовжували головну тему цієї книги та її Автора? Хто були переписувачі, та як вони відносились до своєї праці? Хто були перекладачами, та з якою протидією вони зустрічались? Що багато освічених людей віддавали своє життя за поширення Біблії(переклад, друк)? Що поширенню Біблії сильно протидіяла церква і чому? І багато чого іншого.... Цікаво сказав Ісак Ньютон : "Біблія містить більше ознак достовірності, аніж вся світська історія"
  3. галсо

    Парадоксы Библии

    Читаючи Біблію, або Святі Писання видно, що при зміні обставин, давались додаткові закони, що врегульовували та полегшували життя людей.Тобто закони були дані не один раз, проте незмінними були принципи, на яких базувались закони чи правила.В будь-якому випадку закони були на благо людей.І життя людей, що дотримувались цих законів кардинально відрізнялось від їхніх сучасників, що жили по інших законах. І одне і друге є гріхом.Богові не подобається насилля.В тій же книзі Буття після однієї події ось що написано:Симео́н і Ле́вій — брати.Їхня зброя — це знаряддя насильства.Душе моя, не будь разом з ними. І ти, славо моя, не шукай їхнього товариства, бо вони у гніві повбивали людей і заради забави покалічили биків. Нехай буде проклятий їхній гнів, бо він жорстокий, і їхня лють, бо вона безжалісна.Розсію їх по краю Якова, розпорошу по краю Ізра́їля.(Буття 49:5-7). Ну а вірити, або визнавати Творця чи ні ви є вільні. Ніхто не зможе вас заставити це зробити.Навіть сам Творець не хоче щоб це ви робили насильно.Ви і ми всі наділені інтелектом, здатні аналізувати та робити висновки. І ми відповідальні за наші висновки та рішення.Як і перші люди ми будемо жити або ні з наслідками наших рішень.Ось що пропонує Творець в Повторення Закону 30:19 - Сьогодні я беру за свідків проти вас небо і землю і пропоную вам вибрати життя або смерть, благословення або прокляття.Тож виберіть життя, щоб жили ви і ваші нащадки.
  4. галсо

    Парадоксы Библии

    Про яких ще дітей Творця йдеться?
  5. галсо

    Парадоксы Библии

    Немає такої інформації, щодо інших досконалих дітей Творця, окрім Адама та Єви.Тому це лише ваші припущення.
  6. галсо

    Парадоксы Библии

    Ви пояснюєте нормально, також розумію ваші почуття.Трохи пізніше відпишу, бо треба працювати...
  7. галсо

    Парадоксы Библии

    Щодо того, скільки людей жило на час розмови Каїна з Богом немає конкретної інформації в Біблії.Невідома також і кількість дочок в перших людей Адама і Єви.
  8. галсо

    Парадоксы Библии

    Як Адама, так і Каїну Творець спочатку дав закони, а потім очікував його дотримання. Як Творець так і Каїн знали що будуть інші, чи вже були. Про це немає інформації, але правила вже були. Отже, згідно Буття 4:11-16 ..... Каїн пішов від лиця Бога та оселився в краю Вигнання, на схід від Едему ........і законом він охоронявся, щоб взагалі насилля не поширювалось.
  9. галсо

    Парадоксы Библии

    Відчувши Каїнову неправильну реакцію, коли його жертва не була прийнята, Творець любляче застеріг його від небезпеки, тож Творець намагався, наскільки міг, застерегти Каїна, щоб його грішний нахил не запанував над ним. Він докладав зусиль, щоб допомогти йому «добре робити» .Прочитайте Буття 4:6,7 що Бог сказав Каїну: «Чому ти так розлютився? Чому лице твоє таке похмуре?7 Якщо почнеш робити добро, хіба я знову не виявлятиму тобі ласку*? Якщо ж ні, то знай, що біля дверей тебе підстерігає гріх і він прагне заволодіти тобою. Але чи ти його переможеш?» Це перша судова справа описана в Біблії проти грішної людини.І вів її сам Творець. І це перший раз, що Бог закликав грішну людину покаятися. Після того, як Каїн не розкаявся і вчинив гріх, Бог присудив його на вигнання, пом’якшивши його забороною іншим убити його. Біблія не каже, що якийсь буквальний знак було зроблено на тілі Каїна. Очевидно, цим знаком став Божий наказ, який знали й виконували інші люди і який не дозволяв би їм здійснити помсту, вбивши Каїна.Ймовірно, що це була урочиста постанова, відома і шанована іншими, метою якої було запобігти вбивству Каїна з помсти. Біблія містить дуже стислу коротку історію, необхідну людям для знання та поведінки в сім'ї, в соціумі та з Творцем. Адже маючи розум та сумління ми не можемо бути невідповідальними за все, що чинимо.
  10. галсо

    Парадоксы Библии

    Справді в тексті цілої Біблії цього немає, тобто в канонічних книгах.Тому це лише здогадки деяких людей.
  11. галсо

    Парадоксы Библии

    можете написати де саме?
  12. галсо

    Парадоксы Библии

    Біблію потрібно читати уважніше. Щодо 2...-зверніть увагу що йдеться не про вибір, який робили сини людські, тобто Адама, Каїна чи Сифа, а сини Божі (цей вислів стосується ангелів, які до потопу могли матеріалізуватись, тобто брати людські тіла.Хоча їхні призначення були інші).Так от в результаті таких стосунків народжувались не нормальні люди, а гібриди, велетні, які внесли свою лепту в допотопне зіпсуття та насилля.
  13. галсо

    Парадоксы Библии

    1.Не треті особи, а Творець, який дав життя як Каїну так і Авелю.І Каїн не мав права чинити насильство і забирати те чого він не дав, тобто життя. 2.Досконалим законом є сумління(совість) яке має кожна людина.Крім того Каїн був попереджений Творцем(ви це чомусь пропустили?), який бачив його плани та нечисті думки, що походили із заздрості до Авеля, рідного брата. 3.Родоводи ведуться в Біблії від чоловіків, тому деколи не згадуються імена жінок.А Каїн взяв жінку з дітей Адама, тобто очевидно одну із своїх сестер.Тоді не було заборони щодо таких шлюбів.
  14. галсо

    Биржи криптовалют

    Дякую, але не вийшло.Після деінсталяціїї, попередньої програми, ця теж не стартує. Після завантаження , на половині старту( до пазла не доходить справа), з являється повідомлення:This program cannot display the webpage і т.д.
  15. галсо

    Биржи криптовалют

    Хто користується біржею Бінанс? Зависає жахливо, неможливо зробити жодної операції.
×