Перейти до вмісту

shahist

Форумчанин
  • Публікації

    20
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача shahist

  1. shahist

    Прогноз курса доллара к гривне

    Відкрию вам секрет, починаючи з початку цього місяця, багато компаній знайшли різні варіанти щоб не заводити валюту в країну(все офіційно). З наступного місяця побачим як НБУ заспіває. А якщо не зрозуміє нічого, то при оплаті податків за квартал точно зрозуміє. Щодо бензину, я особисто буду платити будь-яку ціну, оскільки авто для мене це просто засіб пересування.
  2. shahist

    Прогноз курса доллара к гривне

    я на варята виставив 1к по 35 і пішов гуляти. Приходжу і баксів немає. Спочатку думав десь ділись. А потім зрозумів що продалися по 35)
  3. З вчорашнього вечора стало не вигідно. Всі підняли до 32.50-32.60. По такому курсу я прямо на біржі куплю. Вчора зранку(до постаногви НБУ) ще можна було найти незначні суми по 31.8-31.9
  4. shahist

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я дзвонив на гарячу лінію при гонтаревій. Мені сказали, викликати поліцію, фіксувати це з ними в протоколі і .д. Потім будуть передавати на вищі рівні.... Зрозумів що моєї влади поки що не достатньо проти цієї системи.
  5. Іспанія, Португалія - за ці кошти можна взяти маленький будинок з ремонтом готовий до проживання або 2-3к з ремонтом та технікою в новобудові. Причому ці країни у всіх рейтингах стоять значно вище. Кому потрібно за такі гроші у нас купляти?
  6. shahist

    Прогноз курса доллара к гривне

    http://hubs.ua/news/goldman-sachs-prognoziruet-32-grivny-za-dollar-v-2017-godu-79338.html Там такі аналітики, як я балерина
  7. Львів ВТБ, десь біля 11.00 курс 27.3, відділення в центрі біля коня - доларів не було Пумб, курс 27.5, десь біля 16.00 - одне відділення- програма зависла, друге- ліміт на сьогодні перевищений. Відділення були в районі головної пошти.
  8. shahist

    Прогноз курса доллара к гривне

    Можливо ви мали на увазі дохід 1000$. Бо 10000$ це вже досить велика сума:)
  9. shahist

    Приватбанк

    Львів. Аптека "Знахар" на Симоненка. 19:45 Через тернінали не приймають картки взагалі. Розрахунок тільки готівкою.
  10. shahist

    Приватбанк

    Львів. Новий Цум. По 7-9 чоловік по кожного банкомату + до каси так само. Вчора батько не зміг зняти пенсії з банкоматів біля роботи. Нема грошей. Ось така правда.
  11. shahist

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доречі хороша ідея. Підписка на 1год., 1д. , на 7д. і т.д. Ціна вираховується з місячної
  12. shahist

    Банки, в которых мы держим деньги

    А чого Укрсоцбанк ru? По структурі на 2016.01.01 UniCredit S.p.A. (УніКредіт С.п.А.), Італія – публічна компанія - 8,4438 % та UniCredit Bank Austria AG (УніКредіт Банк Аустріа АГ), Австрія - 91,3709 %. Можливо я чогось не знаю.
  13. shahist

    Прогноз курса доллара к гривне

    А як Ви прокоментуєте це? 2017р. - на рівні 27,2 гривні за долар. http://www.epravda.com.ua/news/2016/06/8/595463/
  14. shahist

    Недвижимость в Одессе

    Почитайте групу їх в вконтакті по м. Львів. Думаю ви все одразу зрозумієте. В сеції, яка була здана в 2014р. немає опалення та газу + проблеми з світлом. (це коротко вижимки з їх офіційної групи вк)
  15. shahist

    Недвижимость во Львове

    Ви не повірите, але там навіть уже живе багато людей. Правда у них були проблеми з водопостачанням і т.д. А на початку там взагалі все було так мутно. Почали будову без всяких документів. Потім якось дістали....
  16. shahist

    Прогноз курса доллара к гривне

    Мене за одне посилання (яке можливо хтось кидав, а можливо просто говорив) в чаті забанили на 1д. А Ви хочете Вам намікнути Платіть і читайте
  17. shahist

    Подписка: ответы на вопросы

    Рассчитывал оплату через Киевстар. А оказалось Вы теперь этот вид оплаты теперь не поддерживаете. Пока нет
×