Перейти до вмісту

Andriu

Форумчанин
  • Публікації

    69
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Andriu

  1. По доходам з 1по 12 місяць 2014року????чи якщо на субсидію будуть подавати в червні ,то доходи рахуються з червня 2014року???
  2. Підкажіть будь ласка.Така ситуація ,мій автомобіль був оформлений на товариша ,зараз хочу зняти його з обліку для продажу,а товариш хоче оформляти судсидію!Потрібно буде вказувати в декларацію про продаж авто? І чи взагалі нарахують судсидію???(автомобіль коштує в районі 200тис.грн).Наперед ДЯКУЮ
  3. Andriu

    Приватбанк

    Наскільки я зрозумів без комісії долар не купиш в Приваті!?
  4. Andriu

    Приватбанк

    Підкажіть якщо купити долари на інтернет карту ,а з інтернет карти на приват вклад тоді комісії не буде при перекиданні з інтернет карти на приват вклад???
  5. хто може що порадити! Мама пенсіонер живе одна в 2 кім.кв. від її імені робились платежі за дольову участь(суми до 50тис грн,але за рік оплатилось більше як 50тис грн).Може мама претендувати на судсидію???
  6. Andriu

    Прогноз курса доллара к гривне

    Скорше всього не буде 26-27 грн багато вихідних попереду! Мій прогноз- буде районі 30грн!
  7. Andriu

    Прогноз курса доллара к гривне

    Жаль вкладників Дельти,такий подарунок їм зробив НБУ.Згадайте про Надру,коли ввели ВА який оф.курс був!
  8. Ощадбанк.Тернопіль.Продажу немає(тільки в межах купленого)
  9. Люди хочуть продати валюту,а в деяких банках немає гривні! !! А зовсім недавно все було навпаки ,всі хотіли в банках купити валюту ,але валюти НЕ БУЛО!!!Країна ЧУДЕС!!!!
  10. Andriu

    Прогноз курса доллара к гривне

    Молекула,всі Ваші повідомлення зводяться до одного*БУДЕТ ТОЛЬКО ДЕШЕВЕТЬ*!!!! Вам самому не надоїло одне і теж саме писати!!!??? Смішно вже просто читати......
  11. Andriu

    Приватбанк

    Цікаво,що дальше придумають!!!може всім нарахують % за пільговий період за 2- 3 роки по кредитках,аргументуючи тим,що стався технічний збій і т.д !!!! що сказати ідемо в ЄВРОПУ!!!!!
  12. Костас якщо ви дійсно брали кредит,то зробіть фото квитанції про оплату (замалюйте Прізвище) і викладіть сюди,і я думаю у всіх хто сумнівається чи брали Ви кредит,відпадуть будь які сумніви!
  13. Andriu

    Прогноз курса доллара к гривне

    Stas я думаю тут багатьом не хочеться купляти долар по таким *тарифам*. Але коли усвідомлюєш,що дешевше навряд чи буде ,тобі ідеш і купляєш(так якось спокійніше). P.S. Брав в неділю невелику суму по 20.35.А сьогодні вже 20.80!!!
  14. Andriu

    Приватбанк

    Похоже привату на всіх наплюва.и.....Більшість інет продавців працюють через приват,Ось їм і поставили умову або платити або закривати рахунки...Говорять одне потім роблять інше!Чого чекати дальше взагальному в нашій країні!? Ідемо в Європу.....
  15. Andriu

    Банки, в которых мы держим деньги

    Я не знаю,що потрібно зробити НБУ і владі ,щоб населення знову понесло свої заощадження в банки!Як на мене це з розряду ФАНТАСТИКИ!
  16. Andriu

    Сбербанк (Сбербанк России)

    Отправлено Сегодня, 10:23 Andriu, on 20 Jan 2015 - 09:37, said: підкажіть будь ласка курси конвертації банку за кордонов(ЄВРО)? ДЯКУЮ Курсы меняются каждый день. Актуальные Вы можете узнать позвонив с мобильного 5595 или в отделении Сбера. Будьте осторожны - при снятии налички в банкоматах за рубежом комиссия 20%! ДЯКУЮ, МЕНЕ БІЛЬШЕ ЦІКАВИТЬ РОЗРАХУНОК !!!
  17. Andriu

    Сбербанк (Сбербанк России)

    підкажіть будь ласка курси конвертації банку за кордонов(ЄВРО)? ДЯКУЮ
  18. Andriu

    Прогноз курса доллара к гривне

    Щось не чути Молекули ,щодо його оптимістичних прогнозів)))
  19. Andriu

    Прогноз курса доллара к гривне

    К лету вполне можем и на курс 14 выйти---- ЦЕ, ЩО ЖАРТ ТАКИЙ ))) З такими темпами як зараз валять гривню,навіть страшно уявити що буде літом!!! А ви пишите літом 14!!!
  20. Andriu

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я вже нічому не дивуюсь!!!захочуть доженуть до 20!!!!при тому будуть говорити що обгрунтований курс 12.5 13.
×