Перейти до вмісту

Іван88

Форумчанин
  • Публікації

    306
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

151 Душка

Про Іван88

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской

Відвідувачі профілю

4 536 переглядів профілю
  1. Вітаю, товариство! потребую поради, як з найменшою комісією вивести кошти з білої картки Монобанку (йдеться про суму в районі 70 тисяч грн) на картку іноземного банку чи якийсь сервіс ?
  2. Іван88

    Де у Києві обміняти долар

    Всі долари оміняв в різних обмінках. Головне давати по одній купюрі. Лише за 1 заплатив комісію 10% бо ліньки було ще кудись йти. Інші купюри забрали без жодних нарікань, хоча в деяких обмінках навіть з комісією відмовлялися ьрати, мотивуючи це тим, що купюри світяться, залиті, вражені грибком. Однак жоден не зміг надати висновок і обгрунтування відмови.
  3. Іван88

    Де у Києві обміняти долар

    Кому цікаво інформую: вчора відвідав декілька обмінників. По факту, обміняв 200 дол. по наявному курсу і 100 дол. з комісією 10 %. Були також ті, хто не захотіли міняти взагалі, заявили що на них грибок. Однак будь який офіційний документ під підпис відмовилися надати і порадили йти в Ощадбанк або в Приват. Тож на мою думку, ситуація ще раз додводить, що претензії та небажання здійснювати обмін валюти деякими учасниками ринку є абсолютно не мотивованими та нічим не обгрунтованими. Також помітив, що краще давати одну купюру в обмінник а не три чи пять.
  4. Іван88

    Де у Києві обміняти долар

    Трохи потертості є, але не критично. Основне що сказали - вони світяться в ультрафіолеті та були попрані. Хоча з чого взяли такий висновок хтозна. На мою думку, вони в цілком нормальному стані.
  5. Іван88

    Де у Києві обміняти долар

    Не знаю де вони є тут. У мене є свій, але він в іншому місті.
  6. Іван88

    Де у Києві обміняти долар

    Дякую за запропонований варіант. Але хотілося б дочекатися, можливо, варіантів саме в обмінниках, де можуть обміняти, але не з грабіжницькою комісією, яка на мою думку, взята просто з повітря
  7. Іван88

    Де у Києві обміняти долар

    Починаю розглядати усі варіанти можливі. Але є лише віртуальна карта ПБ. Можливо, ви знаєте чи кожен термінал приймає долари чи потрібно шукати особливий і чи можна здійснити операцію,описану вами, якщо картка віртуальна ?
  8. Іван88

    Де у Києві обміняти долар

    Був лише в одній обмінці. Об'єктивну причину, чому не беруть жоден назвати не може, починаються якісь видумки, які не мають нічого спільного з реальністю.
  9. Товариство! Можливо хто може підказати і зоорієнтувати. Є 500 дол. в цілком адекватному стані. Однак в обміннику сказали, що вони світяться в ультрафіолеті. Дві купюри сказали, що взяти не можуть, а три можуть обміняти з комісією у 10 відсотків. Підкреслю, купюри в цілком нормальному стані. Порадили йти в банк. Питання, що може бути і який є вихід із ситуації?
  10. Так, Єгипет, Туреччина без жодних тестів. Хорватія - тест має бути зроблений в Україні (дійсний 48 годин). Чорногорія і Албанія тест по поверненню потрібен.
  11. Іван88

    Лазерная коррекция зрения

    Допоки не буде конкретних прізвищ, ваша інформація ні до чого.
  12. Іван88

    Лига Европы

    То який ваш прогноз?
  13. Іван88

    перепланировка квартиры

    Незаконно. Вплив, звичайно ж буде на сусідів.
  14. Іван88

    Италия

    Чудово! А яка ціна відпочинку, якщо туди їхати?
×