Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Зробіть будь ласка скрін. Маю 3 тікета. Без призвіща.

А они Вам лично от уефа пришли или на стороне брали?

Змінено користувачем VeNoM_13
Опубліковано

Зробіть будь ласка скрін. Маю 3 тікета. Без призвіща.

Говорю по опыту ЕВРО-2012. Сейчас тикетов нет.

И опять-таки по опыту предыдущего Евро там было несколько стадий продаж. Если не ошибаюсь, то на последней стадии билеты как раз были без ФИО. Просто большая часть все-таки продается с ФИО.

Опубліковано

А они Вам лично от уефа пришли или на стороне брали?

Серед усіх моїх знайомих які їдуть підтримувати на ЧС2016 жоден не зміг купити через УЄФА.

Всі купують через тур.агенства або у організаторів виїзду.

Опубліковано

Серед усіх моїх знайомих які їдуть підтримувати на ЧС2016 жоден не зміг купити через УЄФА.

Всі купують через тур.агенства або у організаторів виїзду.

У меня и моих знакомых ситуация наоборот, все через уефа купили. Турагентства мне как то не внушают доверия из-за высоких цен как на туры так и на услуги по получению виз (Костя внушает  :) ) и свои путешествия организовываю сам. На то же евро агенты предлагали проживание за 10 дней на 5-х около 1100-1200 евро. Мы же нашли за 500 евро на 5-х.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А как забронировать отель для визы, чтоб не попасть на штраф об отмене брони?

Так при бронюванні все оговорюється- чи можна безкоштовно відмінити бронювання і до якого числа.
Опубліковано (змінено)

А їм, там, у візовому центрі, треба тільки роздруківку що підтверджує бронювання з Booking.coм

чи підтвердження проплати, бо я так і не второпала.

тобто, приходить підтвердження, а потім роздрукувати та анулювати...

... щось я темна в цьому

Змінено користувачем ozon1
Опубліковано

А їм, там, у візовому центрі, треба тільки роздруківку що підтверджує бронювання з Booking.coм

чи підтвердження проплати, бо я так і не второпала.

тобто, приходить підтвердження, а потім роздрукувати та анулювати...

... щось я темна в цьому

У візових центрах часом вигадують свої правила, з яких в консульстві дивуються.

Хоча я особисто з візовими центрами справи не мав- робив все безпосередньо через консульство. Бронював на Букінгу лише раз, жінці для шопінг-візи. Роздрукував з букінгу, а після отримання паспорту з візою відмінив бронь.

Опубліковано

Писали о том что пограничники звонили в отели и уточняли бронь и проплату, так что советую отменять уже после пересечения границы.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...