romawka 580 Опубліковано: 26 травня, 2016 Тикеты сейчас именные. Разве что в посольстве слепой попадется Зробіть будь ласка скрін. Маю 3 тікета. Без призвіща. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VeNoM_13 521 Опубліковано: 26 травня, 2016 (змінено) Зробіть будь ласка скрін. Маю 3 тікета. Без призвіща. А они Вам лично от уефа пришли или на стороне брали? Змінено 26 травня, 2016 користувачем VeNoM_13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarkRanger 2 030 Опубліковано: 26 травня, 2016 Зробіть будь ласка скрін. Маю 3 тікета. Без призвіща. Говорю по опыту ЕВРО-2012. Сейчас тикетов нет. И опять-таки по опыту предыдущего Евро там было несколько стадий продаж. Если не ошибаюсь, то на последней стадии билеты как раз были без ФИО. Просто большая часть все-таки продается с ФИО. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romawka 580 Опубліковано: 26 травня, 2016 А они Вам лично от уефа пришли или на стороне брали? Серед усіх моїх знайомих які їдуть підтримувати на ЧС2016 жоден не зміг купити через УЄФА. Всі купують через тур.агенства або у організаторів виїзду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VeNoM_13 521 Опубліковано: 26 травня, 2016 Серед усіх моїх знайомих які їдуть підтримувати на ЧС2016 жоден не зміг купити через УЄФА. Всі купують через тур.агенства або у організаторів виїзду. У меня и моих знакомых ситуация наоборот, все через уефа купили. Турагентства мне как то не внушают доверия из-за высоких цен как на туры так и на услуги по получению виз (Костя внушает ) и свои путешествия организовываю сам. На то же евро агенты предлагали проживание за 10 дней на 5-х около 1100-1200 евро. Мы же нашли за 500 евро на 5-х. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 8 червня, 2016 А как забронировать отель для визы, чтоб не попасть на штраф об отмене брони? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 8 червня, 2016 А как забронировать отель для визы, чтоб не попасть на штраф об отмене брони? Так при бронюванні все оговорюється- чи можна безкоштовно відмінити бронювання і до якого числа. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 8 червня, 2016 (змінено) А їм, там, у візовому центрі, треба тільки роздруківку що підтверджує бронювання з Booking.coм чи підтвердження проплати, бо я так і не второпала. тобто, приходить підтвердження, а потім роздрукувати та анулювати... ... щось я темна в цьому Змінено 8 червня, 2016 користувачем ozon1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 8 червня, 2016 А їм, там, у візовому центрі, треба тільки роздруківку що підтверджує бронювання з Booking.coм чи підтвердження проплати, бо я так і не второпала. тобто, приходить підтвердження, а потім роздрукувати та анулювати... ... щось я темна в цьому У візових центрах часом вигадують свої правила, з яких в консульстві дивуються.Хоча я особисто з візовими центрами справи не мав- робив все безпосередньо через консульство. Бронював на Букінгу лише раз, жінці для шопінг-візи. Роздрукував з букінгу, а після отримання паспорту з візою відмінив бронь. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kella 1 470 Опубліковано: 8 червня, 2016 Писали о том что пограничники звонили в отели и уточняли бронь и проплату, так что советую отменять уже после пересечения границы. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах