Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• 4 тижня потому...
Опубліковано
4 часа назад, Лев сказал:

Можливо комусь цікаво то напишу , що наразі від загальної суми знаходжуся на 57% у євро та на 43% у доларах.

Надалі частка у євро збільшиться до 60% +  та до 40% ( і менше) у доларах. Половина валюти під % в основному 4,5% +  - . Інша під 1 - 2% чистими , але до кінця року все буде там де від 3% до практично 5% чистими річних.

Є ще гривня - приблизно 12% від загальної суми всієї валюти, поки долежають під 14% чистими річних. Далі до нового року планую їх закинути також у гривні у  військові облігації на пару років, приблизно під 17 - 18% чистими, бо в принципі ці гроші потрібні будуть для деяких справ за 1 - 1,5 - 2 роки.

Тому вирішив так зробити саме з цією часткою гривневих грошей. А валюта у євро та у доларах найближчі 2 - 2,5 роки не потрібна буде від слова взагалі. Тому роблю з нею так як описав вище.

Загалом частку у євро й надалі планую збільшувати, але періодично під непоганий курс саме євро, можу частково вирівнювати частки у доларах та у євро, купуючи за євро долари. Але я наскільки розумію то в середньому буде десь від 50% на 50%  доларів та євро пропорционально, до 70%(євро) на 30% (долар), все залежатиме від курсу долар-євро, та від ситуації особистої моєї. Надалі спробую вас інформувати.

Маю надію було цікаво вам моє посилання. На все добре.

мощно 57 евро, израиль начинает назменую операцию, прошлую неделю мы закрыли тютелька в тютельку на нижней границе восходящего каканала, 

Опубліковано
3 часа назад, InGodWeTrust сказал:

мощно 57 евро, израиль начинает назменую операцию, прошлую неделю мы закрыли тютелька в тютельку на нижней границе восходящего каканала, 

Пока до выхода данных по инфляции вижу рост, потом коррекция, а потом рост, возможно даже до конца Санта Ралли на фондовых рынках. А потом снова время бакса, так пока что вижу.

• Лайк 1
  • Дякую 5
  • Подобається 1
Опубліковано
19 часов назад, Mozart сказал:

Сдается мне, что евро в краткосрочной перспективе... по цене ниже 40,00... лучше даже покупать, чем подешевевший доллар. У евро есть двойной потенциал роста: и за счет падения гривны в будущем, и за счет роста евро на FOREX.

Сугубо мое мнение, никому ничего не навязываю.

пока не вижу возможность сильного роста евро, как минимум до лета 2024 года

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...