Moskit 6 734 Опубліковано: 20 лютого 9 хвилин тому, InGodWeTrust сказав: простите вы меня за кого принимаете, какой депозит готовы пари на эту цифру? 40,5 с ваших слов, до концак месяца, на год не могу слишком много неизвестных, де я писав, що до кінця місяці буде 40.5? 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 22 лютого 20.02.2024 в 12:40, InGodWeTrust сказал: Прошу прощения , когда все таки ожидать ☺️? Прошу прощения подскажите все таки что то с евро происходит, с чем связан такой рывок и грн в минусе и евро в космос стартует 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 24 лютого Друзі вітаю вас всіх хто по-справжньому вболіває за Україну. Курс євро в Херсоні саме на ранок суботи такий. Купують чітко по 41.70 грн. Продають в основному 42.30 грн., але проскакуть дрібні пропозиції і по 42.10 грн. і по 42.20 грн. От якось так у нас саме на зараз. Можливо завтра вам ще напишу, якщо буде за що писати - про якісь зміни за вихідні у курсах євро. А так поки продовжуємо триматися разом до Повної Перемоги над МЕРЗОТНИКАМИ. Все буде Україна. 3 5 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 25 лютого Вітаю. Курс євро в Херсоні за вихідні такий. Купують 41.70 - 41.80 - 41.90 грн. Продають 42.10 - 42.20 - 42.30 грн. Операцій не багато. Якесь затишшя. Поки це все що маю для вас наразі. На все добре всім вам хто по-справжньому вболіває за Україну. До зв'язку. 4 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 11 березня 34 минуты назад, InGodWeTrust сказал: Да и евро что то подскочило , твин продал)) где брать пока неясно В мене вихід в долар вийшов по 1,096 1 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 11 березня (змінено) 9 минут назад, Twin сказал: В мене вихід в долар вийшов по 1,096 не рискнули откупить пока была возможность 1.084?, сладко думаю так пока не будет никто не рискнул евро купить, можна на 1.11 просить? чиста хотелки ничего больше Змінено 11 березня користувачем InGodWeTrust 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 11 березня 1 минуту назад, InGodWeTrust сказал: не рискнули откупить пока была возможность 1.084?, сладко думаю так пока не будет 1,09 міг зробити зворотній в пятницю, але не став... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gennadiy08 4 079 Опубліковано: 11 березня 2 часа назад, Twin сказал: В мене вихід в долар вийшов по 1,096 До завтра не стали чекати? Вийде інфляція в США Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 11 березня 2 минуты назад, Gennadiy08 сказал: До завтра не стали чекати? Вийде інфляція в США Так я частково... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gennadiy08 4 079 Опубліковано: 11 березня 32 минуты назад, Twin сказал: Так я частково... Також думаю, треба частково.., бо концепція міняється - вже європейці не хочуть знижувати ставку раніше ФРС, бояться, що економіка ще більше постраждає. З іншої сторони багато ризиків у світі - ще одна війна на сході, вибори в Америці і т.п. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах