Otass 3 214 Опубліковано: 6 червня 1 минуту назад, Mozart сказал: Конечно, каждый сам решает, но я считаю, что на моменте лучше брать доллар. Евро в перспективе будет дешевле (к доллару). Евро только на 50т онлайн с последующей продажей. Конверт - доллар 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gennadiy08 4 079 Опубліковано: 6 червня 13 минут назад, Mozart сказал: Евро в перспективе будет дешевле (к доллару). Перспектива, це місяць, два, чи півроку? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 790 Опубліковано: 6 червня 1 минуту назад, Gennadiy08 сказал: Перспектива, це місяць, два, чи півроку? Півроку, я гадаю. 2 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gennadiy08 4 079 Опубліковано: 6 червня 1 минуту назад, Mozart сказал: Півроку, я гадаю. У вересні буде зниження облікової ставки ФРС, тому євро буде зростати (так вже історично повелось), але перед виборами у штатах можлива просадка - така моя думка. Доречі сьогодні засідання ЕЦБ, от і подивимся як євровалюта відреагує... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 6 червня 23 часа назад, Modestus сказал: Завтра заседание ЕЦБ по ставке и объявление решения в 15:15. По прогнозу - снижение ставки на 0,25%. Скрытый текст без сюрпризов 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Denka 8 953 Опубліковано: 6 червня (змінено) 9 часов назад, Mozart сказал: Півроку, я гадаю. Я гадаю, що не буде євро глобально дешевше до долара допоки в США співвідношення дифіциту федеральногобюджету до ВВП складає 6.2%. В рік виборів ні податки не підвищуватимуть, ні розходи бюджету не різатимуть. Так що поки еміссія долара в світі значно більша за емісію євро. Хоч і з більшою обліковою ставкою. Причому бюджет 2025 року обговорюватиметься вже в поточному. І передвиборчий поплізм суттєво впливатиме і на нього. Змінено 6 червня користувачем Denka 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gennadiy08 4 079 Опубліковано: 7 червня 12 часов назад, Denka сказал: Я гадаю, що не буде євро глобально дешевше до долара допоки в США співвідношення дифіциту федеральногобюджету до ВВП складає 6.2%. В рік виборів ні податки не підвищуватимуть, ні розходи бюджету не різатимуть. Так що поки еміссія долара в світі значно більша за емісію євро. Хоч і з більшою обліковою ставкою. Причому бюджет 2025 року обговорюватиметься вже в поточному. І передвиборчий поплізм суттєво впливатиме і на нього. Це точно, вчора ЕЦБ знизив облікову ставку на 0,25%, а євровалюта не те щоб впала, а навпаки - трохи підросла. 2 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Denka 8 953 Опубліковано: 7 червня 5 часов назад, Gennadiy08 сказал: Це точно, вчора ЕЦБ знизив облікову ставку на 0,25%, а євровалюта не те щоб впала, а навпаки - трохи підросла. Зараз ситуація погіршується тим, що останній місяць стрімко ростуть ціни на продовольство. На цьому фоні підвищиться інфляція. Я думаю, що ставки центробанків залишаться високими принаймні до осені 2025 року. Світові валюти досить сильно обезціняться до всіх сировинних товарів окрім нафти. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Otass 3 214 Опубліковано: 7 червня (змінено) 06.06.2024 в 09:39, Otass сказал: Евро только на 50т онлайн с последующей продажей. Конверт - доллар Продал по 44.35 после хороших данных по безработице. В понедельник до открытия межбанка могут появиться хорошие онлайн курсы по евро. (44 теперь дорого) Змінено 7 червня користувачем Otass 2 3 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 790 Опубліковано: 10 червня 07.06.2024 в 16:05, Otass сказал: Продал по 44.35 после хороших данных по безработице. В понедельник до открытия межбанка могут появиться хорошие онлайн курсы по евро. (44 теперь дорого) С учетом произошедших событий спешить откупать евро точно не стоит. Евро будет падать к доллару. Будет ли падать к гривне, покажет время. 1 3 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах