Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 часа назад, Digger сказал:

Евро упал на 2,3% до $1,0125 — самого низкого уровня с ноября 2022 года — инвесторы готовились к тарифам на Европу от администрации Трампа. Единая валюта в последний раз упала на 1,25% до $1,02325.

Кто не послушал, зря не послушал...

Йдемо долі😉🤔

Опубліковано
3 часа назад, Digger сказал:

Евро упал на 2,3% до $1,0125

Це на якому графіку так? Я бачу, що 1,02 встояв і підемо закривати геп думаю.

ПС Райф 43,09 купити, шикарний курс. 

Опубліковано

Инфляция в еврозоне ускорилась в прошлом месяце, но осталась на ожидаемом уровне, что может позволить Европейскому центральному банку еще больше снизить процентные ставки, даже если рост доллара, надвигающаяся торговая война и высокие цены на газ усилят неопределенность. 

На прошлой неделе ЕЦБ снизил стоимость заимствований четвертый раз подряд и намекнул на еще большее смягчение политики, поскольку к концу лета инфляция может вернуться к целевому уровню в 2%, экономический рост вял, а торговая война вполне вероятна.Очередное снижение ставки в марте является базовым вариантом. На данный момент даже неуклонный рост доллара может не оказать достаточно сильного влияния, чтобы изменить ожидания относительно стоимости заимствований.

Ранее ЕЦБ подсчитал, что на каждое 1% обесценивания евро инфляция увеличивается на 0,04% в год. Однако на основе взвешенной торговли евро упал всего на 2% с момента выборов в США в ноябре прошлого года, что указывает на небольшое общее влияние.

Опубліковано
8 минут назад, Twin сказал:

ПС Райф 43,09 купити, шикарний курс. 

ТАС 43.05😉

Опубліковано
1 час назад, Twin сказал:

Дійсно помилка.

Буває

Евро снизился на 1,13% до $1,0245, поскольку инвесторы закладывают в позиции скорое введение администрацией Трампа пошлин также и против стран еврозоны.

Опубліковано (змінено)

За останні пів року євро вкотре підтвердило свою репутацію «валюти для спекуляцій, а не для заощаджень». Якщо в середині липня українці купували його за 45,50-46,00 грн, то сьогодні ті, хто вирішить його здати до банку, отримають понад 5% чистих збитків.

https://kurs.com.ua/novost/1316887-chto-proishodit-s-evro-i-stoit-li-ego-pokupat

Аналітики вважають, що проблеми у євро лише починаються.

Змінено користувачем Digger
Опубліковано

Китай відповідає Америці санкціями

https://www.marketwatch.com/story/the-tariff-wars-arent-over-china-hits-back-over-new-10-tariffs-bc6ee877?mod=WTRN_pos8&cx_testId=3&cx_testVariant=cx_165&cx_artPos=7

тимчасово (а може і на довше) це допомогло євро піднятися сьогодні до 1.038 (зранку було 1.028).

П.С. НБУ на завтра + 20 копійок до офкурсу. Прорахували розвиток ситуації)

Опубліковано
58 минут назад, Moskit сказал:

Китай відповідає Америці санкціями

China announced a 15% tariff on U.S. coal and liquefied natural-gas products as well as a 10% tariff on crude oil, agricultural machinery and large-engine cars that go into effect next Monday. In total, the new tariffs cover about $14 billion of the $163 billion imported by China from the U.S. last year.

пшик... менее 10% импорта, из которых спг и нефть (смешные объемы) просто выпадут по щелчку.

Опубліковано
1 годину тому, dimox сказав:

пшик... менее 10% импорта, из которых спг и нефть (смешные объемы) просто выпадут по щелчку.

може і пшик в подальшому, але саме після цієї новини зранку євро рвонув з 1.03 до 1.039  (з перекуром).

виявляється у трампівські ігрища "введу/не введу або введу і вийму" можна грати не тільки вдвох, а і великим дружнім колективом)))

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...