gellium 405 Опубліковано: 24 серпня, 2022 20 хвилин тому, Mozart сказав: "Евро - дешевле доллара: продавать или покупать?" майже вийшов з євро на користь долара минулої осені.зараз те,що залишилось лежить "просто без зайвих рухів на далеку перспективу".не менше 1,5-2 роки. для себе встановив планку-почну купувати (навіть ризикну деякою сумою і перейду з долара) якщо євро опуститься нижче 0,9. до того часу не купуватиму.занадто багато факторів проти євро... 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BGN 80 Опубліковано: 24 серпня, 2022 Судячи з показників в Європі "неофіційно" починають вважати, що розпочинається рецесія. Чи дозволить це приміром друкувати Євросоюзу облігації, які скуплятиме США в ролі основного союзника для підтримки економік ЄС і вирівнювати євро на рівень 1,10-1,15? США також не вигідний низький євро, адже велика частка торгівлі з цими країнами 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 24 серпня, 2022 10 минут назад, BGN сказал: Судячи з показників в Європі "неофіційно" починають вважати, що розпочинається рецесія. Чи дозволить це приміром друкувати Євросоюзу облігації, які скуплятиме США в ролі основного союзника для підтримки економік ЄС і вирівнювати євро на рівень 1,10-1,15? США також не вигідний низький євро, адже велика частка торгівлі з цими країнами а чому вони й досі не друкували облігацій за для 1,1-1,15? Падіння більше року вже продовжується, це ж не кріпта яка за пару місяців зробила "пікє". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 709 Опубліковано: 24 серпня, 2022 7 минут назад, serhei сказал: а чому вони й досі не друкували облігацій за для 1,1-1,15? Падіння більше року вже продовжується, це ж не кріпта яка за пару місяців зробила "пікє". Я думаю, ФРС США хочет вывести учетную ставку на некий уровень, после которого застопорит это дело. Вот в этот момент евро и перестанет падать, а потом начнет расти. 3 5 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BGN 80 Опубліковано: 24 серпня, 2022 6 хвилин тому, serhei сказав: а чому вони й досі не друкували облігацій за для 1,1-1,15? Падіння більше року вже продовжується, це ж не кріпта яка за пару місяців зробила "пікє". ФРС в першу чергу, боролись з інфляцією і можливою рецесією у себе, зараз вималювалось 2 місячне плато стабільності. Після стабілізація в теорії розпочнеться підтримка союзників 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 24 серпня, 2022 Осенью падение усугубится наверное... До какого уровня, кто как считает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
D.M. 227 Опубліковано: 24 серпня, 2022 (змінено) 37 минут назад, sphinx сказал: Осенью падение ... До какого уровня, кто как считает? а как можно предугадать? Даже если не замечать идущую войну в географической Европе - А что будет с критическим обострением ситуации Тайваня, у которого Штаты - реально гарант..., и индекс доллара тогда куда? на территории еврозоны - условно Даугавпилсская"народнаяреспублика" будет ?. ..и кровавых терактов от патрисалумумбовцев и хомейнистов что-то подозрительно давно не было в Парижах-Марселях... голод в Африке-Азии будет? Европу их беженцы масштабнее подзаполнят? очередные специально для этого проспонсированные путинферштейнеры в очередном правительстве Италии - по самым проблемным для евробанков итальянским долгам "в отказ" не пойдут ли? ведь самое время таким повыплывать в мутную водичку... Змінено 24 серпня, 2022 користувачем D.M. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 709 Опубліковано: 24 серпня, 2022 Ну, что касается разных терактов в Европе... они были неоднократно раньше и особо не влияли на курс евро/доллар. Что касается беженцев из Азии-Африки... думаю, просто скажут: "Мест нет, все занято украинцами". И частично будут правы. Т.е. я хочу сказать, что эти факторы "евронегатива" уже не так будут влиять на общую картину. "Я так думаю" (с. Мимино) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
D.M. 227 Опубліковано: 24 серпня, 2022 8 минут назад, Mozart сказал: Ну, что касается разных терактов в Европе... они были неоднократно раньше и особо не влияли на курс евро/доллар. наверняка , все и про Штаты так думали - вплоть до самого 11 сентября 2001 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 709 Опубліковано: 24 серпня, 2022 9 минут назад, D.M. сказал: наверняка , все и про Штаты так думали - вплоть до самого 11 сентября 2001 Справедливости ради, дерганья на FOREX после 11.09.01 закончились в течение 2-3 дней. Глобально это на доллар не повлияло. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах