Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

В таком случае буду умный задним числом я:acute:, мне вчера на 4х часовом графике показался прямой поход к линиям сопротивлений, прерывистые синяя и зеленая, зеленую мы почти уже достали. Это уже 3 подход, Закрытие месяца выше 1.072 хороший сигнал для евро на месячном графике. С этого подхода я думаю мы его не пройдем.
Уровни Мюррея кто ими пока не пользуется, для себя открыл, очень полезный индикатор у меня он в топ4
image.png.02bfd282692f2631551ae48f1ff466d4.png

Опубліковано:
8 часов назад, udrapalyk сказал:

На 1.1 остановится?
Screenshot_20230330-174245_Chrome.jpg.ee10c882c3265df9e276c14b8a47de53.jpg

конкретно сегодня это зона между 1.091 и 1.093, это достаточно мощное сопротивление , и не только я об этом пишу, но ситуация такая что я пользуюсь TradingView потому что он под рукой всегда , но я бы предпочел для полноты картины использовать другие платформы, там свечи со сдвигом. А вообще мне нравится 5 часовой 

Опубліковано:

НБУ слегка обделался с январским скачком к 1,1017 и теперь не так ръяно реагирует на форекс. Ну а коммерсы без НБУ не двигаются. НБУ всё же должен будет реагировать если не на межд. рынок валют, то хотя бы на комментарии партнёров по непрекращающейся гривневой эмиссии при стабильном курсе. И это в мире, где даже ФРС учетку к 5% загнал. Судя по всему 1,101 пробъём в первую неделю апреля (финансовый год в США завершился в пользу ойро).

Опубліковано:

Вітаю. В Херсоні без змін. Чекаємо.

Курс євро в Херсоні прямо на зараз онлайн. 40.50 - 40.60 - 40.70 грн. Продаж 41,20 - 41,30 грн. Є і 41,50 грн. продаж, але то таке. Валюти валом.

Повторюватися не буду. Хто хоче, щось більше прочитати за мої думки, то зайдіть у розділ курс долара. Дякую. На все добре.

• Лайк 4
  • Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано:
27.03.2023 в 12:47, FredJr сказал:

Ну якщо маестро мене згадав гріх не прокоментувати)

На тижневому графіку картина дійсно на користь биків. Ми вийшли в бік з хмари Ішімоку і тепер наші цілі зверху це для початку річний максимум 1,1032 а потім ЕМА200 1,1094 (вона ще трішки поміняє свій рівень поки ми до неї дійдемо, але не суттєво). Максимально хороші точки входу можуть бути ЕМА21 і ЕМА55, та верхній край хмари. Це район 1,0600-1,0620, але чесно кажучи мені щось не дуже віриться, що ми туди сходимо, хіба нам європейські банки допоможуть як в пятницю))
Чекаємо закриття місяця, там для биків не все так прекрасно і в медведів ще є шанс.

Що значить "згадав". Я завжди пам'ятаю своїх учнів, а особливо - такі яскраві особистості, як Ви. І дуже радий, що після мого вимушеного "переміщення" у закриту частину форуму Ви "підхопили стяг". І, мушу визнати, гідно його тримаєте, що ще більше тішить мою душу... 
Щиро Вам за це вдячний, а всіх читачів закликаю уважніше читати роздуми @FredJr. Бо учні часто перевершують вчителів... 

Був би вдячний, якби взялися прокоментувати кінець місяця, "не підглядаючи" за тим, що написав я. Щоб порівняти наші думки.

Опубліковано: (змінено)
1 година тому, Mozart сказав:

Що значить "згадав". Я завжди пам'ятаю своїх учнів, а особливо - такі яскраві особистості, як Ви. І дуже радий, що після мого вимушеного "переміщення" у закриту частину форуму Ви "підхопили стяг". І, мушу визнати, гідно його тримаєте, що ще більше тішить мою душу... 
Щиро Вам за це вдячний, а всіх читачів закликаю уважніше читати роздуми @FredJr. Бо учні часто перевершують вчителів... 

Був би вдячний, якби взялися прокоментувати кінець місяця, "не підглядаючи" за тим, що написав я. Щоб порівняти наші думки.

Я до речі завжди ціленаправлено пишу свої пости і тільки після того читаю ваші, щоб вони ніяк не вплинули на мою думку.
В гілці форекса  вже написав.
Тут додам, що основна ціль росту на як мені здається - це трендова (її видно на моєму графіку) і було б дуже красиво підійти до неї саме на рівні 1,01718 і от там вже буде вирішуватись доля євро на роки вперед, але це тільки моя думка)

P.S. йду читати ваші думки.

Змінено користувачем FredJr
Опубліковано: (змінено)

На большом таймфрейме картина в открытую говорит о том что колебания вверх-вниз последних месяцев ето не более чем боковик, с ретестом сверху лоев середины 10х, и в обозримом времени евро продолжит рост.

Учитывая что еврооблигации за последний год немного выросли в цене относительно американских, будет увидительно если результат окажется иной.

Цель - как минимум полапать нисходящую трендовую (район 1.11-1.13 на моем наскальном шедевре)

Spoiler

iWKFgzh.png

Змінено користувачем escobar