Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 час назад, БетховенTi сказал:

Диггер , моя ремарка относилась собственно к паритету , не будем вплетать сюда политику - эта ветка прогнозы курса , а не политические дебаты . За ремарку к " Закату Европы " я своё уже получил , не хочу с Вами дискутировать ...

Я принципиально ни с кем не дискутирую

Тем более о политике 

Но всем понятно, что от чёрных лебедей в большой политике напрямую зависит в том числе гос.экономика, финансы и котировки валют и фондовых индексов 

Текущая ситуация, это очень жирный чёрный лебедь 

Как будут развиваться события никто не знает 

Я делюсь своими предположениями, никого не критикуя

Только и всего 

Змінено користувачем Digger
Опубліковано

Не всё так просто , некоторые думали что раз ...и уже паритет или 1.106 Сняли лой и прилично отскочили , для дальнейшего движения надо закрепляться  ниже 1.157   И потом ... не все хотят плясать под дудочку Т ,  Испания например отказалась .20260304_051524.jpg.e73b83b49084b26f6a8dbbf98cf2518e.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано
34 минуты назад, Digger сказал:

Прорыв 1.1571 может привести к распродажам евро в район 1.1534 и 1.1493

/ Думаю, что именно этот сценарий во второй половине дня реальнее

Опубліковано

Bloomberg:

Доля європейської економіки зараз повністю залежить від того, чи вкладеться військова кампанія США в Ірані у заявлені чотири тижні. 

Єврозона тільки почала відновлюватися після стагнації, але ескалація вдарила по її найслабшому місцю, а саме по енергозалежності. Нафта вже пробила $80 за барель, а європейські ціни на газ злетіли на понад 60% після зупинки видобутку в Катарі через атаки Ірану. Ситуація ускладнюється тим, що європейські газові сховища зараз незвично порожні перед критично важливим сезоном літньої закачки.

Стратеги BlackRock та економісти Bloomberg поки спокійні і розцінюють ці події виключно як короткочасний сплеск волатильності, а не глобальний шок пропозиції. Логіка ринку базується на тому, що самі учасники конфлікту не зацікавлені тривалій тяганині. 

Трампу категорично не потрібне довготривале зростання цін на пальне всередині США, адже американські виборці вкрай чутливі до інфляції. Китай також критично залежить від постачання нафти через Ормузьку протоку і неформально тисне на Тегеран для збереження безпеки судноплавства.

ЄЦБ також розуміє цей розклад і поки не поспішає переглядати монетарну політику, хоча спекулянти вже закладають 50% ймовірності підвищення облікової ставки цього року. 

• Лайк 2
  • Дякую 4
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
6 часов назад, Digger сказал:
7 часов назад, Digger сказал:

Прорыв 1.1571 может привести к распродажам евро в район 1.1534 и 1.1493

/ Думаю, что именно этот сценарий во второй половине дня реальнее

Думаю, что придется подождать до официальных нонфармов в пятницу, хотя, похоже, что откат DXY приостанавливается.

Предварительно, ADP сообщило сегодня о продолжении роста рабочих мест в США: 63К против прогноза 50К при предыдущем значении 11К с ревизией в сторону понижения. Однако, данные ADP являются лишь индикатором и иногда отличаются от данных Федерального бюро статистики труда США (BLS) на нонфармах.

Опубліковано
2 часа назад, Modestus сказал:

Думаю, что придется подождать до официальных нонфармов в пятницу, хотя, похоже, что откат DXY приостанавливается.

Спасибо 

Согласен 

Трошки поторопился 

Опубліковано

Прорыв уровня 1.1628 может привести к росту евро в район 1.1669 и 1.1711
Прорыв 1.1579 может привести к распродажам евро в район 1.1534 и 1.1493

Геополитика рулит

Опубліковано
3 часа назад, Digger сказал:

Прорыв 1.1579 может привести к распродажам евро в район 1.1534 и 1.1493

Евро вниз конкретно 

Кущ изобразил картину маслом 

Вот и посмотрим, кто с ума сошёл 

Да, может и не в течение месяца 

Но мне не принципиально 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...