R-Yaroslav 24 Опубліковано: 28 січня, 2015 Привіт, думаю буде актуальна тема на період мобілізації, планую поїхати в Польщу, ходять слухи що зараз шукають причини, щоб не пустити, хто що чув про це?також відпишусь за кілька днів, як я проїхав і чи були з цим проблеми. (маю військовий квиток, в якому я комісований від служби) 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
L3n1n 2 139 Опубліковано: 28 січня, 2015 Обсуждалось и опровергалось уже не раз. "Не пустить" на таможне имеют право только по решению суда. Другое дело что депутаты сейчас планируют менять законы по этому поводу, но пока это только слухи. Все без проблем ездят. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+slavek 6 Опубліковано: 28 січня, 2015 Виїжджав 16.01 - все без проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pdtl1 375 Опубліковано: 28 січня, 2015 Привіт, думаю буде актуальна тема на період мобілізації, планую поїхати в Польщу, ходять слухи що зараз шукають причини, щоб не пустити, хто що чув про це? також відпишусь за кілька днів, як я проїхав і чи були з цим проблеми. (маю військовий квиток, в якому я комісований від служби) проблем не было. По крайней мере авиа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaktuz 1 474 Опубліковано: 28 січня, 2015 Поки що дійсно проблем немає жодних , при офіційному перетині кордону , сьогодні зранку було майже пусто в обидві сторони. чому підкреслив "при офіційному" - ввечері або завтра (коли дізнаюсь більше подробиць), напишу десь в закритій темі. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 28 січня, 2015 їздив в п"ятницю - без проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
3dAriez 107 Опубліковано: 28 січня, 2015 А как на счет тех людей,которые не проходили службу в армии и не и имеют никаких отмазов от нее.Скажем так,укланяються от такого счастья. Так вот вопрос в чем : - будут ли на таможне проверять такого рода данные (служил не служил ) Ленин дал ответ.Я вижу и даже читать умею.Просто хочется быть уверенным ) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
3dAriez 107 Опубліковано: 28 січня, 2015 Да и еще.Могут быть проблемы с оформлением визы в Германию? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 28 січня, 2015 з візою проблем не повинно бути через це якщо Ви не нагадаєте про свою проблему прикордонникам то і з ними не повинно бути Хіба що Ви вже в розшуку і висите в базі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romawka 580 Опубліковано: 28 січня, 2015 привіт, була повістка під 3ю хвилю мобілізації до військомату не ходив, а через 7 днів мав бізнес тріп до Фінки і все ок. Але все можуть змінити нахі "слуги народу" 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах