R-Yaroslav 24 Posted January 28, 2015 Привіт, думаю буде актуальна тема на період мобілізації, планую поїхати в Польщу, ходять слухи що зараз шукають причини, щоб не пустити, хто що чув про це?також відпишусь за кілька днів, як я проїхав і чи були з цим проблеми. (маю військовий квиток, в якому я комісований від служби) 5 1 Share this post Link to post Share on other sites
L3n1n 2,139 Posted January 28, 2015 Обсуждалось и опровергалось уже не раз. "Не пустить" на таможне имеют право только по решению суда. Другое дело что депутаты сейчас планируют менять законы по этому поводу, но пока это только слухи. Все без проблем ездят. 1 Share this post Link to post Share on other sites
+slavek 6 Posted January 28, 2015 Виїжджав 16.01 - все без проблем Share this post Link to post Share on other sites
pdtl1 375 Posted January 28, 2015 Привіт, думаю буде актуальна тема на період мобілізації, планую поїхати в Польщу, ходять слухи що зараз шукають причини, щоб не пустити, хто що чув про це? також відпишусь за кілька днів, як я проїхав і чи були з цим проблеми. (маю військовий квиток, в якому я комісований від служби) проблем не было. По крайней мере авиа Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuz 1,474 Posted January 28, 2015 Поки що дійсно проблем немає жодних , при офіційному перетині кордону , сьогодні зранку було майже пусто в обидві сторони. чому підкреслив "при офіційному" - ввечері або завтра (коли дізнаюсь більше подробиць), напишу десь в закритій темі. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Johndoe 1,599 Posted January 28, 2015 їздив в п"ятницю - без проблем Share this post Link to post Share on other sites
3dAriez 107 Posted January 28, 2015 А как на счет тех людей,которые не проходили службу в армии и не и имеют никаких отмазов от нее.Скажем так,укланяються от такого счастья. Так вот вопрос в чем : - будут ли на таможне проверять такого рода данные (служил не служил ) Ленин дал ответ.Я вижу и даже читать умею.Просто хочется быть уверенным ) 2 Share this post Link to post Share on other sites
3dAriez 107 Posted January 28, 2015 Да и еще.Могут быть проблемы с оформлением визы в Германию? Share this post Link to post Share on other sites
Johndoe 1,599 Posted January 28, 2015 з візою проблем не повинно бути через це якщо Ви не нагадаєте про свою проблему прикордонникам то і з ними не повинно бути Хіба що Ви вже в розшуку і висите в базі Share this post Link to post Share on other sites
romawka 580 Posted January 28, 2015 привіт, була повістка під 3ю хвилю мобілізації до військомату не ходив, а через 7 днів мав бізнес тріп до Фінки і все ок. Але все можуть змінити нахі "слуги народу" 1 Share this post Link to post Share on other sites