Moskit 6 743 Опубліковано: 22 листопада, 2022 (змінено) центр старого міста, і я тут живу))) П.С. хто пізнав пташку ставить "подобається", хто не пізнав - "лайк" (про всяк випадок)))) П.П.С.до речі, шановний @KPECT підкаже, що за птаха оселилася навпроти мого вікна))) моїх орнітологічних знань трохи замало Змінено 22 листопада, 2022 користувачем Moskit 9 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 029 Опубліковано: 22 листопада, 2022 4 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 131 Опубліковано: 22 листопада, 2022 19 часов назад, Moskit сказал: П.П.С.до речі, шановний @KPECT підкаже, що за птаха оселилася навпроти мого вікна))) моїх орнітологічних знань трохи замало Судячи по фото - боривітер звичайний, або звичайна пустельга (лат. Falco tinnunculus) - птах із соколоподібних сімейства соколиних, найпоширеніший хижий птах Центральної Європи. Може жити у безпосередній близькості до людини, облюбовує міста та прилеглі до них території. Я вже подібних знімав в Києві, фото викладав тут. Але цього року я спостерігав як полює пелікан... Досить великий птах, але миттєво, мов блискавка пірнає із висоти у воду. Декілька разів вдалось спіймати в кадр: --- Напoминаю вceм, что прeждe чем размeщать фoтогрaфии, слeдyет ознaкoмиться с Прaвилами тeмы. Добавляйтe свoи cнимки. Спаcибo! 8 4 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOGDANGG 92 Опубліковано: 25 листопада, 2022 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 27 листопада, 2022 4 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 27 листопада, 2022 4 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 27 листопада, 2022 5 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 131 Опубліковано: 29 листопада, 2022 Я тоже люблю фотографировать небо. Оно все время разное, даже из одного и того же окна. Никогда не повторяется. НО самое главное, что бы небо всегда БЫЛО МИРНЫМ!!! Чего я нам всем и желаю. --- Напoминаю вceм, что прeждe чем размeщать фoтогрaфии, слeдyет ознaкoмиться с Прaвилами тeмы. Добавляйтe свoи cнимки. Спаcибo! 7 11 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 4 грудня, 2022 4 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 131 Опубліковано: 4 грудня, 2022 С Праздником! Введение (Вход) во Храм Пресвятой Владычицы нашей Богородицы и Приснодевы Марии. Пресвятая Богородице, сохрани нашу благословенную Украину от всякого зла, защити от врага и супостата землю нашу и народ наш! --- Напoминаю вceм, что прeждe чем размeщать фoтогрaфии, слeдyет ознaкoмиться с Прaвилами тeмы. Добавляйтe свoи cнимки. Спаcибo! 3 7 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах